Kargo ucretini Samsung mu karsiliyor..Kargo ya gidip vereceksin.
Hayır karşılamaz diye biliyorum.Kargo ucretini Samsung mu karsiliyor..
Mağazadan aldıysanız evet gönderir ama daha uzun sürer size gelmesiCihazi aldigim yere gotursem onlar gonderir mi garantiye...
Cihazi teknosa'dan almistim. Urun takip numarasini'da verirler mi?Mağazadan aldıysanız evet gönderir ama daha uzun sürer size gelmesi
Evet verirler , vermeleri gerekiyor , bana vermişlerdi.Cihazi teknosa'dan almistim. Urun takip numarasini'da verirler mi?
Nasil bir yol izleniyor. Sizde mi Teknosa'dan hizmet almistiniz. Ornegin ilk olarak ne yapiyorlar.Evet verirler , vermeleri gerekiyor , bana vermişlerdi.
Evet cihazı sürekli kapanmadan göndermiştim , almışlardı takip kodu verdiler birde birşeyler söylediler 1 ay sonra telefon gelmiştiNasil bir yol izleniyor. Sizde mi Teknosa'dan hizmet almistiniz. Ornegin ilk olarak ne yapiyorlar.
Evet çıkarsamsung cihazı rootladığınızda garantiden çıkar mı? yardım lütfen
Servis artırmıyor diye biliyorum , attırıyosada çok para alırYazilim attirmak icin servise versem kac tl ister servis ?
Fiyatlar hakkında bilgim yok maalesefMesela ne kadar?
Belki 100 ü bile geçebilir , zaten garanti atmaz tahminim çünkü garanti bitiyor yaptırınca telefoncuya yaptırman gerekiyor.50 lirayi gecme ihtimali yoktir degilmi?