Samsung Tam Ekran Kaliteli Duvar Kağıdı Arayanlar İçeri ...

Sponsorlu Bağlantılar

farukest

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Tam Ekran Kaliteli Duvar Kağıdı Arayanlar İçeri ...
Evet arkadaşlar , oturdum 1 gece uraştım aklıma gelen kaliteli filmlerin , Sinema Film Kapaklarını buldum samsung telefonlarda ( benmki d900i ) tam ekran olacak ( tema ) şekilde kestim biçtim ayarladım ve güzel bi arşiv oluştrdm inş. sizlerde beğenirsiniz ...

Rapidden ( 41 tane Kaliteli Film Kapak Resmleri ) indreblrsnz ;
http://rapidshare.de/files/40540119/Snema_Film_Kapaklar_.rar.html

Bir de bi arkadaşın isteği üzerine Tam ekran resim yapmanın yollarını anlatayım size( büyük resimler için geçerli olmadığı için , şu heryerde yazan 240* 320 olayına girmiyorm ) ; Öncelikle Seçtiğimiz resim ince uzun olması lazım , ama geniş 1024* 768 olsa bile olur fakat kenarlardan kırpmanız gerekicek , Beğendiğiniz bi resmi download ettiniz , hiç bi işlem yapmadan telefona attığınızda resim ortada yukarıları da gri bi şekilde duruyor telefonunuzn ekranında , o yüzden ilk önce resme ters tıklayp düzenle diyip painti açıcaksnz , sonra benim verdiğim resimileri örnek alarak boyut ayarlıyabilrsnz ama şunu belirtim eni boyundan geniş yada kareye yakın olan resimler asla telefonunzda tam ekran olmaz bu yüzden painti açıp ben verdiğim resmlere bakarak yada telefonunza hiç bi işlem yapmadan atarsınz resmi , bakarsnz yukarısı ve aşşağısı gri , yanlardan tam mı ? öyleyse yanlardan kırparsnz ( paintten ) , resim yanlardan gri üstten tam ise üst ve alt taraflardan gereksiz bölgeleri kırparsnz ( deneme yanlmayla en fazla 2. 3. denemede tam ekran oluyor istedğiniz resim ).

Dosyadaki Resimlerden 6 - 7 Tane Örnek :

• Beğen
Tepkiler: hasan23456, Bayberk, zamansizmerde ve 4 diğerleri

erdem4242

erdem4242

Üye
sağolasın

sulıminıt

Üye
Saolasın kardeş

Bora

Bora