Samsung suyla şarj olan cep telefonu üretti. Ne zaman piyasaya çıkacak?

Sponsorlu Bağlantılar

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi

Telefon suyla reaksiyona girip hidrojeni ve oksijeni ayrıştırıyor.

Mikro devreler de hidrojen gazından elektrik üretiyor. Piller, telefonu 10 saat çalıştırabiliyor. Telefon 2010’da piyasada.

Hürriyet

mservank

mservank

Üye
iyi güzel de zaten su yok iyice kötü olur zaten pil süresi de çok kısa

ALican35

ALican35

Üye
O_o SuyLa ŞarJ oLan Cep TeLefonu ha .... Cep Telefonu TeknoLojisi Her geçen Gün yeniLeniyor... :)

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
10 saat az mı? şu anda heryerde var

ancak 2010 a kadar ne olur bilinmez

s_peri

s_peri

Üye
way bee daha neler duycas baqaLım :ehe

Altun.

Altun.

Üye
peki ya su telefona kaçarsa ???

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
suyla çalıştığına göre su kaçması gibi bir durum olmayacaktır.

su kaçacaksa suyla çalışmasının bir mantığı yok ki...

osC++CoDeR

Üye
en iyisi benim fikrim..Güneş pili ile çalışan sarj cihazı..her yere taşınabilir her yerde şarj edebilirsiniz tlf.nu..zaten bu piller güneş olmasada enerji üretiyor ışıklı ortamda..katlanır kapaklı bir güneş pili paneli, ve bu gücü şarj edebilecek kapasiteye çıkaran devreler ile bu pekala mümkün aslında ben kendim denemeler yapmak istiyorum ama yeterli teknik imkanım yok..aslında yeteri kadar güneş piline sahip olsam elektronik aksamı kendim yapabilirim.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
en iyisi benim fikrim..Güneş pili ile çalışan sarj cihazı..her yere taşınabilir her yerde şarj edebilirsiniz tlf.nu..zaten bu piller güneş olmasada enerji üretiyor ışıklı ortamda..katlanır kapaklı bir güneş pili paneli, ve bu gücü şarj edebilecek kapasiteye çıkaran devreler ile bu pekala mümkün aslında ben kendim denemeler yapmak istiyorum ama yeterli teknik imkanım yok..aslında yeteri kadar güneş piline sahip olsam elektronik aksamı kendim yapabilirim.
bence de en iyi fikir bu teknoloji 2010 da piyasaya çıkacak bi laptop ta kullanılacak telefonda da kullanılsa iyi olur

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
suyla yada güneşle şarj olan cep telefonları gelecekte icat edilecektir diye telakki ediyorum

serkan5332000

Üye
slm güzel

Flame

Flame

Üye
Telefonlarla denize gireriz artık :kop:

elmyra

Üye
aslında cep telefonundan önce suyla çalışan araba yapmaları lazım hortumu takarsın benzin deposunaa istediğin kadarrr kulllan arabayııı (amaaa nerdeeeee)

youngprogrammer

Üye
harbiden samsung çoşuyo:D en büyük elektronik şirketi şuan sony yi geçti

polat_ketur_76

Üye
teknoloji geliştikçe daha neler oluyor tabi şaşırmamak lazım arkadaşlar teknoloji çağındayız bilgi için teşekkürler

mcakan1988

Üye
sonunda bunu da yaptılar yaa helal olsun walla

istliali

istliali

Üye
eh teknoloji gittikçe ilerliyo
normaldir.

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Dünya Yawaşta Olsa İlerliyor Galiba :):):)

beytekin22

Üye
teşekkurler

--------------- Ekleme ---------------

bilmiyorum arkadaşım ama bilen varsa bende öğrenmek istiyorum

Üst Alt