Samsung Star'a ''iCopter'' ( %100 Kendi Yapımım )

Sponsorlu Bağlantılar

djberkay

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star'a ''iCopter'' ( %100 Kendi Yapımım )
Arkadaşlar konuya ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkürler.
iCopter'i telefonunuza yüklemek için;

1. Samsung Star'ınızdan ''http://wap.wap-upload.net/public/samsung.wml'' adresine girin.

2. ''icopter-maxicep.jar'' dosyasına tıklayın.

3. iCopter'in keyfini çıkarın.
Nisan 25'de dokunmatik olarak Mayıs 25'de ise hareket sensörlü olarak sizlerle..;)
Nisan 25'te link verilmeyip dağatım wap upload sistemi üzerinden yanlızca konuya o tarihe kadar cevap yazanlara özel kod PM atılarak dağatılacaktır yanlızca yapmanız gereken vereceğim wap adresine telefonunuzdan girip size PM atılan kodu yazıp oyunu indirmenizdir bu sistem oyunun re-editlenmemesi için yapılmaktadır.
iCopter 0.4 Beta sürümü satılıktır. İlgilenenler PM atsın. Tabiki 25 Nisan ve 25 Mayıs'ta yayınlanacak olan son sürümler tamamen ücretsiz olacaktır.
  • 3 Farklı Zorluk Derecesi
  • Çabuk Başlama
  • Basit Menü
  • Skor Kayıt Edebilme
  • Landspace
  • Helikopter Seçebilme Mayıs 25
  • Hareket Sensörü Mayıs 25

• Beğen
Tepkiler: ahmou ve A_R_D_A16

qimoo

qimoo

Üye
İki gün sonra bekliyouz linkleri:oke:

ege970

ege970

Üye
qimoo acaba bu kadar güzel samsung oyunlarını nerden buldugunu bana söylermisin?

enex_enes

enex_enes

Üye
bence berbat bi oyuna benzio :D

scream_460

scream_460

Üye
merakla bekliyoruz :)

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler .

--------------- Ekleme ---------------

dostum madem sen yaptın neden ingilizce .

arkadaşlar herkez telefondan internete giremediği için başka bi siteye upload ettim :

djberkay

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce olan ne?? :S

Paranoya

Paranoya

Üye
''tap to start playing'' madem sen yaptın neden tamamen Türkçe değil . Şimdi kesin diycenki diğer ülkelerdekilerde kullansınlar diye .

zifftli

Üye
banada aarmısın konuyu daha yeni godum umarım 25 nisanda dahildir:))

osmanefe

Üye
oyunun downloadını ver yerter size seri no olmasada olur o iş yarım saate tamam :D

djberkay

Üye
    Konu Sahibi
başka ülkedikiler kullansın diye değil orjinaline daha çok benzesin diye ingilizce;

Paranoya

Paranoya

Üye
dostum sen yaptıysan bırak orjinalini falan çak kendi yazını üstüne yaz adını soyadını bak o zmn daha kral oluyomu olmuyomu .

omerotti

omerotti

Üye
banada verır mısın kodu kardesım.

endo16

endo16

Üye
bende şimdi gördüm senin adını arttım sitede çıkanlara bakıodum banada kodu yolalar mısın ?

ege970

ege970

Üye
ben anlayamadım şimdi

25 mayıs demişsin.. sensörlüsünü ben bulamadım bende bitek bunun dokunmatiği var... ve neden ingilizce? %100 kendin yaptın en azından dil şeçimi koysaydın 2 kelime var oyunda zaten

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
emre nin paylaştığı çalışıyor ama sensörlü değil internetede giremiyom nasıl halledicez teşekkürler emre bu arada

Paranoya

Paranoya

Üye
önemli değil dostum her zaman :)

davutcankrks

davutcankrks

Üye
berkay sensölüsünn linkini verebilirmisin

Üst Alt