djberkay
Üye
Samsung Star'a ''iCopter'' ( %100 Kendi Yapımım )

Nisan 25'te link verilmeyip dağatım wap upload sistemi üzerinden yanlızca konuya o tarihe kadar cevap yazanlara özel kod PM atılarak dağatılacaktır yanlızca yapmanız gereken vereceğim wap adresine telefonunuzdan girip size PM atılan kodu yazıp oyunu indirmenizdir bu sistem oyunun re-editlenmemesi için yapılmaktadır.
iCopter 0.4 Beta sürümü satılıktır. İlgilenenler PM atsın. Tabiki 25 Nisan ve 25 Mayıs'ta yayınlanacak olan son sürümler tamamen ücretsiz olacaktır.
Arkadaşlar konuya ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkürler.
Nisan 25'de dokunmatik olarak Mayıs 25'de ise hareket sensörlü olarak sizlerle..iCopter'i telefonunuza yüklemek için;
1. Samsung Star'ınızdan ''http://wap.wap-upload.net/public/samsung.wml'' adresine girin.
2. ''icopter-maxicep.jar'' dosyasına tıklayın.
3. iCopter'in keyfini çıkarın.
Nisan 25'te link verilmeyip dağatım wap upload sistemi üzerinden yanlızca konuya o tarihe kadar cevap yazanlara özel kod PM atılarak dağatılacaktır yanlızca yapmanız gereken vereceğim wap adresine telefonunuzdan girip size PM atılan kodu yazıp oyunu indirmenizdir bu sistem oyunun re-editlenmemesi için yapılmaktadır.
iCopter 0.4 Beta sürümü satılıktır. İlgilenenler PM atsın. Tabiki 25 Nisan ve 25 Mayıs'ta yayınlanacak olan son sürümler tamamen ücretsiz olacaktır.
- 3 Farklı Zorluk Derecesi
- Çabuk Başlama
- Basit Menü
- Skor Kayıt Edebilme
- Landspace
- Helikopter Seçebilme Mayıs 25
- Hareket Sensörü Mayıs 25
merak ettim