Samsung Stara Android Yüklenecek

Sponsorlu Bağlantılar

Paranoya

Paranoya

Üye
Arkadaşım Jet de 800 Mhz işlemci var ona yüklenebilir belki diğer ayrıntılarını bilmiyorum ama Jet ile Star'ın özellikleri birmi ya azcık mantıklı konuş.

Samsung Jet e android 2.0 yüklediler işlemci gücü daha fazla diye , Samsung starada android 1.6 yükleyecekler . Ben Jet örneğini yüklenebilirliği açısından verdim Samsung Starla kıyasla diye değil , emin Jete android yükleyenler Samsung Starada yükleyebilecek .

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
toccodroidde 208 mhz diye bi bilgi var star için doğru mudur

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
ama bence starın işlemcisi o kadar düşük olamaz abi tamam diceksiniz müzik dinlerken kasıyo ama bu birazda sizin telefonu kullanış şeklinize bağlı

spartacusgry

Üye
itfaiyeyi çağırırsın :D

didyou

Üye
Hadi yüklemeyi geçtim zor olsada yükleseniz bile verim alabileceğinizimi sanıyorsunuz telefondan.208mhz işlemci doğru olabilir hem bu telefon için düşük felan değil çünkü telefonun üzerinde işletim sistemi yok.Hem direk Android yükleyelim diyonuz hadi Symbian deseniz anlicamda.Hem kasması sizin telefon kullanışınıza bağlı demişsinde ben telefonla çivi çakmıyorum arkadaşım ne alakası var.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Hadi yüklemeyi geçtim zor olsada yükleseniz bile verim alabileceğinizimi sanıyorsunuz telefondan.208mhz işlemci doğru olabilir hem bu telefon için düşük felan değil çünkü telefonun üzerinde işletim sistemi yok.Hem direk Android yükleyelim diyonuz hadi Symbian deseniz anlicamda.Hem kasması sizin telefon kullanışınıza bağlı demişsinde ben telefonla çivi çakmıyorum arkadaşım ne alakası var.

çivi çakmıyorum lafına çok güldüm :d:

telefonda os yok demişsin flash lite ve java ne halta yarıyor peki?

didyou

Üye
çivi çakmıyorum lafına çok güldüm :d:

telefonda os yok demişsin flash lite ve java ne halta yarıyor peki?

OS yok derken bi Symbian,WM,Android tarzı demek istedim yoksa piyasadaki alt tabanlı birçok telefonda java var zaten.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un sitesinde Star, Monte vs. için işletim sistemi: Samsung OS diye bahsediliyor..

evet ben de ondan bahsediyorum samsung os diyolar ama java ve flashtan baska hicbisey yok

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Paranoya'ya uygunsuz konuşmaktan 3 puan ceza, ManyetikKarpuz'a aşağılayıcı şekilde hakaretten 1 hafta yasaklama cezası verilmiştir.
Tartışmayı bilmiyorsanız tartışmaya girmeyeceksiniz. Forumda lanlı lunlu konuşulmaz, hakaret ise zinhar edilmez!

Not: Bu mesaja buradan verilen tüm cevaplar silinecektir. Profilimi kullanın varsa cevabınız.

Konuya devam edelim.

kaanxbox

Üye
arkadaşlar ben FW dosyası yüklerken boot dosyası silindi ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
boot dosyası mı silindi puf telefon açılmıyor demi ?

spacesyng

spacesyng

Üye
bence çok riskli çünki garantide olmaz kullanıcı hatası olduğu için bence uğraşıpta başımıza bela almayalım

nohackmove

Üye
şimdi arkadaşlar tüm sayfalrı okuyamadım ama android yükleyebilen oldumu acaba?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Malesef elimiz boş bekliyoruz. Samsung Os'un da arayüzü çok güzel ama Android'i çok övdüler. Bakalım nasıl olcak. Umarım başarabilirler de görürüz.

didyou

Üye
Malesef elimiz boş bekliyoruz. Samsung Os'un da arayüzü çok güzel ama Android'i çok övdüler. Bakalım nasıl olcak. Umarım başarabilirler de görürüz.

Başaracaklarından hiç şüphem yok...:islik

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
bekleyip görücez bakalım nolucak :pro:

fcrt

Üye
Bak kardeşim işlemcisiz telefon olmaz... Brz düşünsen zaten anlarsın... ama aNdroid bnce yuklenemez tel göçer vala :D ...

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
biz burda starın işlemcisi yok mu diyoruz yada yüklenemez mi diyoruz :vur:vur

Üst Alt