didyou
Üye
Bence senin telefonunda sorun var daha önce böyle bir şikayet almadım .
yarın abime monte alıcaz bakalım starda yaptıklarımı birde montede deniycem sorun çıkmazsa ben stardan 1 sene daha vazgeçmem şükür alalı 5 ay oldu daha 1 kere bire servislik olmadı
--------------- Ekleme ---------------
bu arada yabancı bi sitede bugün gördüm starın işlemcisi arm (cortex deil normal arm) 13müş 778 Mhz
778mhz işlemcinin starda ne işi var ya i900 de bile 624mhz birileri sallıyor sizde inanıyorsunuz.Yarın birgün birisi çıksa 1ghz dese onada inancaksınız.Bikere mantıksız böyle işlemci olması eğer öyle işlemci olsaydı star hızdan uçardı.
yürü be emre kim tutar seni STARCIYIZ ULENNNNNNNNNN
arkadaşım yukarıda dedim zaten yabancı bi sitede gördüm diye henüz starın işlemcisi hakkında kesin bi bilgisi olan bi adam bul forumda da görelim
Ölye çok da fazla bişey beklemeyin Star'ın kapasitesi belli kendinizi Android yüklicez diyede avutmayın.
Görürüz , şuanda Androidin boot ekranını Samsung Stara uyarlıyorlar birkaç aya kalmaz Android yüklenecek . Kim yüklemeye çalışıyor dersen samsung Jete android yükleyenler samsung starada yükleyecekler .
Görürüz , şuanda Androidin boot ekranını Samsung Stara uyarlıyorlar birkaç aya kalmaz Android yüklenecek . Kim yüklemeye çalışıyor dersen samsung Jete android yükleyenler samsung starada yükleyecekler .
inşallah emre olursa didyou ya tabiri caizse KAPAK olur
Tamam ama, Starında ram, rom kapasitesi belli. Android biraz fazla gelmezmi Stara?? Çünkü Samsung Jet'in 1GHz İşlemcisi var. Starın o kadar yok. Kendi Samsung OS'sinde bile, kasmalar yaşanıyor. (Örn: Müzik açıkken) Benim fikrim, mümkün olabilir fakat Android'in sistem gereksinimleri Star'a uymaz.
Tamam ama, Starında ram, rom kapasitesi belli. Android biraz fazla gelmezmi Stara?? Çünkü Samsung Jet'in 1GHz İşlemcisi var. Starın o kadar yok. Kendi Samsung OS'sinde bile, kasmalar yaşanıyor. (Örn: Müzik açıkken) Benim fikrim, mümkün olabilir fakat Android'in sistem gereksinimleri Star'a uymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?