Kardeş şöyle söyliyim, bende daha önce win mobile yüklü bir tel vardı ve android yüklemiştim, gayet güzel olmuştu birkaç şey dışında. Şimdi konuya gelince bir işletim sistemi yüklü cihaza başka bir işletim sistemi yüklenebilir, ancak işletim sistemi olmayan, bazı özelliklerin rom da çakılı olduğu cihazlara ne yaparsanız yapın ayağa kaldıramazsınız. Donanımsal olarak desteklemesi lazım. Hangi java tabanlı tele bir işletim sistemi yüklenmiş ? Ben duymadım ...şimdi bana adam gibi söleyin yükleyebilecez mi android yada symbian ya da bada ne olursa razıyım stara adam gibi uysunda
nokia 5800 2a bile yüklenemezken android siz hangi hayal aleminde yaşıyosunuz 256mb ram ister android varmı starda
- - - Eklendi - - -
5800 128 mb ram var kaldırmaz androidi star hiç kaldırmaz
hort olduğunun farkında bile değilimKonuyu neden hortlatıyorsunuz şimdi siz?

Wave'e de mi yüklemişler AndroidVay be bir zamanlar Star'a Android kurmayı konuşuyorduk şimdi Wave'de Android kullanıyoruz.
Sürümü kaç?Wave de Bada var işletim sistemini bilmiyorsun sanırımVay be bir zamanlar Star'a Android kurmayı konuşuyorduk şimdi Wave'de Android kullanıyoruz.

Wave de Bada var işletim sistemini bilmiyorsun sanırım![]()
bende android kurdular sandım 
zaten kurdular ki.
bende android kurdular sandım
![]()
android 2.3 mü
zaten kurdular ki.
badadroid.
android 2.3 var
iyiymiş 
evet
android 2.3 müiyiymiş
![]()

Vay be nerden nereye![]()
ama hâlâ doğru düzgün bir gelişme yok.6 ağustos'tan beri yazmıyorlar nerede olduklarını