Samsung Stara Android Yüklenecek

Sponsorlu Bağlantılar

m12n32

Üye
Bildigim kadarıyla Star 200 mhz falandır android olsa bile Kendini Kaldıramaz ki.. Bi uygulamayı falan asla açamaz..

serinaga

serinaga

Üye
şimdi bana adam gibi söleyin yükleyebilecez mi android yada symbian ya da bada ne olursa razıyım stara adam gibi uysunda
Kardeş şöyle söyliyim, bende daha önce win mobile yüklü bir tel vardı ve android yüklemiştim, gayet güzel olmuştu birkaç şey dışında. Şimdi konuya gelince bir işletim sistemi yüklü cihaza başka bir işletim sistemi yüklenebilir, ancak işletim sistemi olmayan, bazı özelliklerin rom da çakılı olduğu cihazlara ne yaparsanız yapın ayağa kaldıramazsınız. Donanımsal olarak desteklemesi lazım. Hangi java tabanlı tele bir işletim sistemi yüklenmiş ? Ben duymadım ...

navti

navti

Üye
yüklense süper olur

15097

15097

Üye
bu kadar kolay olsa keşke android yüklemek

mtncelik

Üye
nokia 5800 2a bile yüklenemezken android siz hangi hayal aleminde yaşıyosunuz 256mb ram ister android varmı starda :)

- - - Eklendi - - -

5800 128 mb ram var kaldırmaz androidi star hiç kaldırmaz

.BlueTR

.BlueTR

Üye
nokia 5800 2a bile yüklenemezken android siz hangi hayal aleminde yaşıyosunuz 256mb ram ister android varmı starda :)

- - - Eklendi - - -

5800 128 mb ram var kaldırmaz androidi star hiç kaldırmaz

bilmeden konuşmayın.burada froyo,gingerbread yükleme çalışılmayacak tabiki.
android 1.6donut stabil çalışma ve aynı anda 2 java uygulaması çalıştırmak için 99mb istiyor.stardada 79mb ram var.birşekilde overclock edilebilir.zaten batarya süreside fena değil azcık kısalsa bişey olmaz.şahsen çıktığı gibi mesaj atıp ilk deneyen testerlerden olmak istediğim için çıktığını gördüğüm gibi mesaj atacağım adamlara.

15097

15097

Üye
Konuyu neden hortlatıyorsunuz şimdi siz?

didyou

Üye
Vay be bir zamanlar Star'a Android kurmayı konuşuyorduk şimdi Wave'de Android kullanıyoruz.

ugur1000

ugur1000

Üye
2010 konusu Hortladı gitti ama :D

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Vay be nerden nereye :ehe

SeeYouLaters

Üye
2. telefonum olan Samsung Star 3 a Android yükleniyor mu?

zeqfb1907

Üye
samsung stara(gt-s 5233 w) android yüklenir mi??
ya da sd karta android yükleyip telefona takarak çalıştırırsak olur mu???

Üst Alt