Samsung Star ---windows 7 görünümlü firmware !!

Sponsorlu Bağlantılar

untouchables221

Üye
temaları tek başlarına yüklemeyin diyolar. editlenen rc1 in hangi firmware versiyonu ise onunla yükleyin yoksa bozulma ihtimali varmış. en güzel bence bi türkçe firmware bulun ve bahsedilen yöntemle swfleri çıkartıp ikonları falan değiştirin.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
snn dediğin en temiz en sağlıklı yöntem denemk lazım :)

aybars821

Üye
aga su konu hakkında ayrı bi sayfa acsın aradas ta resimli filan anlatsın nasıl yapıldıgını o sitelerden bise anlamıyoruz. bi yardımsever arkadaımız ayarlasın yaa bide yapalım su ı phone gorunumunu :P

frhtkck

Üye
yha bu site rusça indiremiyom nasıl olcak

dNz05

dNz05

Üye
burda sanırım nasıl yapılcağını videoyla anlatmışlar.

burdada çeşitli temalar var.

Programını kullanarak: MultiLoader_V5.56
Top BRCM2133, sen BOOT DEĞİŞİM jackdaws ve DOWNLOAD koymak seçin.
Hasat BOOT klasörü ve bootloader ile yapıştırın orada, sonra AMSS, RSRS1, RSRS2 tercih sırasına (düşük), FABRİKA FS, eğer tüm doğru podklyuchaesh yazılı

DOWNLOAD görünür telefon (Simcoe ve yer aldığı), Port ARAMA telefon hasat gerekir, o zaman DOWNLOAD hasat ve software'in sonuna bekleyin.

Sağ üst TÜM DOSYALAR KOMPLE gibi görünüyor. Telefon perezaguzitsya sonra bu işlem güvenle ve şirketlerden kablo bağlantısını telefon kullanıyor.

Marka yanıp sönen sonra "Prekonfiguratsiyu": Kombinasyon * # 6984125 of * #. Öğe Ön yapılandırma seçin. Şifre - * # * 73.561 #. Bir ülke bağlı

residence. Telefonu yeniden başlatın.

Yeniden yapılandırılması sonra tam bir reset * 2767 * 3855 yapmak için #
Uyarı Bundan sonra, tüm yapılandırabilirsiniz gövde, kopmak ama .... widgets prerezagruzki telefon sonra sinek değildir.

"buda acıklaması google ceviriyle cevirebildiğim kadarı"

jordan007

Üye
arkadaslar ya telefonu aldıgım gunden ıtıbaren bunu arıyorumdum lutfen acıklamalı olarak bunu anlatırmısınız bıze

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
ben şuan yüklüyorum şu iphone olanı bakalım nasıl olacak .

--------------- Ekleme ---------------

işte bitti yükledim sorunsuz çalışıyor .

muhhahahahaha D::D:D:D::D:

trkr123

Üye
emrefener10 paylassana o dosyayı :D:D

ben şuan yüklüyorum şu iphone olanı bakalım nasıl olacak .

işte bitti yükledim sorunsuz çalışıyor .

muhhahahahaha D::D:D:D::D:

o dosyayı paylas seni rep manyagı yapayım
;:D

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
tmm .

işte burda 150 mb .

firmwarenin nasıl yaplıacağını bilmiyorsan google de arat samsung star firmware diye ilk çıkan siteye gir orda adım adım anlatılıyor herşey .

trkr123

Üye
tmm .

işte burda 150 mb .

firmwarenin nasıl yaplıacağını bilmiyorsan google de arat samsung star firmware diye ilk çıkan siteye gir orda adım adım anlatılıyor herşey .

tamam denerim kardes yalnız link olmamıs bana sorarsan yeni konu ac .

bise soaracam bide Türkçe mi ?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
hayır türkçe değil ama ingilizec yapılabiliyor .

deneyen varmı arkadaşlar .?

trkr123

Üye
hangisini indirdin onun linkiini ataarsan 31.4 mb olan var 1 tane onu indircem .. inş ing modu vardır

ceza.1905

ceza.1905

Üye
of adamlar yapmş be yükleyen arkadaşlardan veya bu işleri iyi bilen arkadaşlardan ayrıntılı açıklama yapmalarını rica ediyorum

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
zamanım olursa açıklama yaparım ben .

trkr123

Üye
emrefener10 bana msn den anlatsana su isi haftasonu online olabilirm [email protected]

turgutco

turgutco

Üye
Hersey iyi güzel indirmek için çabalıonuzda rusça bu aga :D bi işe yaramaz yani Türkçe lazım :aha:

trkr123

Üye
ben yyükledim çalışıo rusça deil ingilizce

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet ingilizce dil seçeneği var ...

Revengeful

Emekli Yönetici
bakalım...

perfect59

perfect59

Üye
Uzun AramaLar Sonunda Turkce DestekLı Iphone SimgeLı Frimware BuLdum Ancak Eski Bır yazıLım Cıft Sekme OLayı Yok Isteyen oLursa UpLayabıLırım Java okey.yaLnızca dokunmma hassasıyetı bıraz yawas :)

Üst Alt