Samsung Star ---windows 7 görünümlü firmware !!

Sponsorlu Bağlantılar

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star ---windows 7 görünümlü firmware !!
bu resimler sizce gerçekmi yada daha önce raastlayan varsa bi cvp yazsın.

buraya bi göz atın herşey burda :

resimleri gördüğüm yer RUSÇA bi forum sitesi adresi : bu siteye sık sık girerim ve gerçekten çok farklı şeylerde bulunur ama bu resimlere çok şaşırdım gerçekten sanki samsung stara tema yüklemişler gibi fakat iyce inceledim link falanda bulamadım bi bakarsanız sevinirim :)

Lütfen resimlere bakmadan geçmeyin !

resim 1 :

resim 2 :

bide bu var yeni buldum :

resim 3 :

resim 4 :

bunlarda en yeni versiyonları

resim 1 :

resim 2 :

resim 3 :

• Beğen
Tepkiler: M3L!H, melih06628 ve burakut

monsmons

monsmons

Üye
iyi de bu telefona firmware yada başka birşey yok zaten samsung bunu söylüyor. başka bir olaydır o yada fotoshoptur.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
baktınmı fotolara ayrıca samsung firmware yok diye bişi demedi benim telefon ekim 2009 du aralık 2009 firmware yaptım yani firmware var ...

buda onunla alakalı bişi.

untouchables221

Üye
ya adamlar harbiden yapmışlar arkadaşlar. bende preston var keşke onun içinde yapılsa yada en azından nasıl yapılacağını bilsem bende yaparım. önemli olan grafiğini güzel hazırlamak. indirme linkleri üye olunca filan çıkıyo. örnek olarak naruto temalı bi firmware var işte linkinide vereyim kendiniz görün:

nasıl firmware editlemişler keşke öğrenebilsek yaw

asilist

Üye
ya adamlar harbiden yapmışlar arkadaşlar. bende preston var keşke onun içinde yapılsa yada en azından nasıl yapılacağını bilsem bende yaparım. önemli olan grafiğini güzel hazırlamak. indirme linkleri üye olunca filan çıkıyo. örnek olarak naruto temalı bi firmware var işte linkinide vereyim kendiniz görün:

nasıl firmware editlemişler keşke öğrenebilsek yaw
sıteye uye olunabilse bıde ne guzeL oLıcak =)

untouchables221

Üye
sıteye uye olunabilse bıde ne guzeL oLıcak =)

google translate ile çevirdim. öyle üye olma linkini falan buldum bişeyler yaptım ve üye oldum. nasıl yapıldığını anlatamıcam bende karambole buldm zaten :D
araştırdım biraz ve menü ikonlarını ve boot ekranını düzenleyebiliyolar. eğer firmware indirip bakan arkadaşlar varsa rc1 ve rc2 uzantılı dosyalar var. rc1 menü içeriğini barındırıyomuş ve rc2 içinde de boot ekranı bilgileri falan varmış sanırım. bunları neyle açacağımızı araştırıyorum şimdide.

atilla__1905

Üye
ordakı tema dosyasını ındırıyosun yanı rc1 normal telefone yukledığım yazılımdakı rc1 dosyasıyla yer değiştiriyorum tema değişiyo denedım oldu fakat rusça turkçe menusude var turkçe yapınca bozuluyo

--------------- Ekleme ---------------

bu sıteyı ıyı ıncelersenız menu ıkonlarınıda nasıl kendınız yapabıleceğınız anlatılıyor google translate çevırın

SAINT1

SAINT1

Üye
Nokia teması istemez.Samsung daha güzel bence.

untouchables221

Üye
ordakı tema dosyasını ındırıyosun yanı rc1 normal telefone yukledığım yazılımdakı rc1 dosyasıyla yer değiştiriyorum tema değişiyo denedım oldu fakat rusça turkçe menusude var turkçe yapınca bozuluyo

bu sıteyı ıyı ıncelersenız menu ıkonlarınıda nasıl kendınız yapabıleceğınız anlatılıyor google translate çevırın

aradım ama bulamadım bir türlü. çeşitli program tema vs vermişler. forum kısmında mı anlatılıyor acaba bu olay?

burakut

Üye
kardeş cevirmene gerek yok türk siteler gibi üye olucaksın sonra seciceksin temayı direk üstüde böle birşey cıkıyor öle işte

untouchables221

Üye
kardeş cevirmene gerek yok türk siteler gibi üye olucaksın sonra seciceksin temayı direk üstüde böle birşey cıkıyor öle işte

ben üye oldum ve verdiğin adreste nokia teması için rc1 dosyasının indirme linki var. asıl merak ettiğim bu rc1 dosyasını nasıl editliyorlar. ingilizce forumlarda araştırdım ama bulamadım öyle bişe. ruslar işi biliyo ama söylemiyorlar galiba.

atilla__1905

Üye
burakut arkadaşın dediğine katılıyorum samsung orjınal teması çokk daha ıyı ben denedım berbat

untouchables221

Üye
burda nasıl tema yapıldığı anlatılmış. isteyen deneyebilir. o kadar araştırmam boşa gitti. prestonda malesef işe yaramıyor ama star kullanıcılarından deneyimli kişiler bunu yapabilir.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
eöin ol oldukça deneyimliyim bu konuda çünkü defalarca firmware yükledim telefona yani telefonun kurcalamadığım yeri kalmadı ..

bu konuyla alakalı çok kişi epeyi bilgi sahibi olan arkadaşlarımız varmış bence ortak bi çalılma yapabiliriz .

ben varım diyenler özel mesaj atsın..

msn adresimide veriyim : [email protected]

untouchables221

Üye
artık kendi aranızda yaparısınız temalar filan ben karışmıyorum :D

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
ben üye oldum ve verdiğin adreste nokia teması için rc1 dosyasının indirme linki var. asıl merak ettiğim bu rc1 dosyasını nasıl editliyorlar. ingilizce forumlarda araştırdım ama bulamadım öyle bişe. ruslar işi biliyo ama söylemiyorlar galiba.

galiba macromedia flash player ile düzenleme yapıyorlar ama tam emin değilim ben yapım aşamasında olan bi kaç firmware editi gördüm macromedia flash player ile açıyordu adam .

aga asıl can alıcı noktayı bulmuşsun seni bırakmam biyere :D

işte edit programı :

burdaki adımları izleyerek istediğin samsung star firmwaresinde oynama yapabiliyoruz .

buda bi iphone görünümlü samsung star firmwaresi .

link :

buda iphone görünümlü samsung starın videosu gerçekten harika ..:D

walla ben bi kaç gün sonra tamamlıycam çalışmalarımı o zmn atcam iphone arayüzünü telefonuma .

atilla__1905

Üye
burdan indirin

untouchables221

Üye
@emrefener10
winhex ile swf dosyalarını rc1 den çıkartıyolar zaten sende çözmüşsün olayı. sonrada swf yi decompile edip ikonları değiştiriyolar. ardından geri ekliyolar rc1 içine ama eğer kb olarak düşükse editlenmiş olan, buna boş kod ekleyip boyutunu yüksek gösteriyolar, örjinali ile eşit boyuta getiriyolar yani.
ben preston için denedim ne kadar swf varsa çıkardım rc1den ama malesef içinde menü ikonları bulunan dosyalar bulamadım. star kullananlar şanslı çünkü onlarda işe yarıyor sadece. belki diğer modellerinde olabilir tabi benim deneme fırsatım olmadı.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Arkadaşlar bahsettiğiniz siteleri bnde 1 kaç aydır biliyorum :D
Forumdan koptuğum için bir şey yazmadım
Bir paylaşım yapıyoruz sonra çalıyorlar
240x400.net.ru

özellikle şu rus sitesini baştan sona inceledim. Bir çok Samsung teması yer alıyor.o Windows 7 görünümlü temayıda biliyorum knk ama program bilgim yok ama deneyipte öğrenmeye korkuyorum . Birde benimki Wi-fi li modeli. yaptığımız modifiyelerden sonra wifiyi çalıştıramassam deliririm. yani birileri farkında tek değilsiniz ;)

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
eyw saolasın . bende rus sitesinde okudum kendimiz uğraşmamıza aslında gerek yokmuş mesela şu rc1 içindeki orjinal temayla diğer temaların swf dosyalarını değiştirdiğimiz zaman yine oluyormuş bence sağdan soldan bakalım biraz öyle değişik temalar sonra bizim TÜRKÇE dil desteği olan bi firmwarede rc1 ile değiştirip Türkçe temalı samsung star olsun ..umarım söylediklerim saçma değildir .

veya dediğim gibi olmassa swf edit pogramları ile kendimiz Türkçe yaparız ..

Üst Alt