Samsung Star ---windows 7 görünümlü firmware !!

Sponsorlu Bağlantılar

trkr123

Üye
Ben de yükledim çalışıyo ama pek memnun değilim sabah gelen mesaj akşam tekrar gelio :D

ama çalışıyo yinede normal temadan daha iyi oldu aynı zamanda ingilizce. tema yapmayı bilsem çok acaip paylaşım

yapardım ama ...

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
hacı tema yapmak uzun ve uğraştırıcı bişe ben biliyorum öğrendim ama yapmıyorum belki yaz tatilinde yaparım türkçelerini malum yazılı zamanları .

trkr123

Üye
şuan internetim yok evde haftada 2-3 saat girebliyorum en fazla onunda 1 saati bu sitede geçiyo internetim gelse hergün bakarm ugrasırım da .. yılsonu sınav var :D

şimdilik idare ediyorum ..

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
:) :) :) aynı sorun bendede var hep şu sınavlar :) :) :)

trkr123

Üye
telefon bozuldu yeni bi firmware denerken galba virüs vardı :D naabcam bilmiorm :D

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Tesekkurler

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
virüs girmesi imkansız .
firmwarenin yüklenmesi tam bitmeden çıkarmıştırsın cihazı pcden öyle olmuştur ..ilk denemelerimde benimde olabiliyordu .

atilla__1905

Üye
yenı bı olay yakaladım ama tam olarak çözemedım önceden rc1 dosyasının ıcıne gırıp sımgelerı falan değiştiriyodun busuru ıs bulaşmamıştım ama şimdi temaları swf yapmışlar kucuk bı proyla dırek temaları değiştiriyon galıba sınavlar yuzunden uğraşamadım

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet bende öğrendim o olayı .
ama artık yaz tatilinde yapmayı düşünüyorum .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
merhaba ben o sitedeki şu

firmwareyi beğendim ama indiremiyorum kayıt oluyorum ama ne mail geliyor ne giriyor
biri bunun indirme adresini bulabilirmi acaba çok acil

trkr123

Üye
Ben normal temaya geçiş yaptım şuan . ama güzel bi tema bulıursam değiştiririm ..

--------------- Ekleme ---------------

yaw bu rc1 dosyalarını hangi programla acacaz :S

enex_enes

enex_enes

Üye
samsung star wifi da olmazmı bu

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
hyr .

enex_enes

enex_enes

Üye
offf ilerde çıkma ihtimali yokmu

Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
Telefon bozuldu

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
eksik bişi yaptın ozmn .

abandonware

abandonware

Üye
BENCE BOŞUNA UĞRAŞMAYIN
NASIL OLSA MENÜ ARKAPLANINI DEĞİŞTİREBİLİYORSUN
HEM ZATEN İNDİRSENDE (resimlere baktım) ORİJİNALLERİ DAHA GÜZEL

abandonware

abandonware

Üye
neyse yaa nasıl olosa her teflon gidici uğraşma bu kadar ya...

karanlks

karanlks

Üye
google translate ile çevirdim. öyle üye olma linkini falan buldum bişeyler yaptım ve üye oldum. nasıl yapıldığını anlatamıcam bende karambole buldm zaten :D
araştırdım biraz ve menü ikonlarını ve boot ekranını düzenleyebiliyolar. eğer firmware indirip bakan arkadaşlar varsa rc1 ve rc2 uzantılı dosyalar var. rc1 menü içeriğini barındırıyomuş ve rc2 içinde de boot ekranı bilgileri falan varmış sanırım. bunları neyle açacağımızı araştırıyorum şimdide.

multidownloader :oke::oke::oke:

Üst Alt