samsung Star Wifi vs Samsung Corby 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
samsung Star Wifi vs Samsung Corby 2
Arkadaşlar ben telefonu aldıktan 1 ay sonra arkadaşımda bir telefon aldı tamam burada bir sıkıntı yokta corby 2nin özellikleri daha kötü ama daha pahalı yani 10 lira fark olsada neden acaba merak ettim buda kanıt

----------Eklendi @ 04:59:08 ---------- Yazıldı @ 04:58:31 ----------

Not Benim:Star Arkadaşınki:Corby 2

Corby 2 nin ekran çöznünürlüğü ve kamerası çok vasat. Onun harici ekran boyutu büyük başka bir artısı yok.Pahallı olması ise corby 2 yeni çıktı samsung star ise 2009 da piyasaya sürüldü ve samsung star ilk çıktığında 450 tl idi. Corby 2 ise 350 tl ile piyasaya sürüldü yani samsung star ile corby 2 arasında 100 tl lik fark var. Yani fiyatı aynı değil. Çıkış tarihlerinin farklı olmasından dolayı samsung star ucuzladı.

Konu Sahibi
anladım teşekkürler yeni çıkan telefonları almak cidden mantıksız oluyor nette falan pek uygulama tema vb bulunmuyor zaten

akr@p

Üye
arkadaşım star wifi yi bilmem ama bi corb2 kullanıcısı olarak telden cok memmun kaldım telefon internet kullanıcıları cok ideal 2 mp kamerası 3.2 vga kameralara cok güzel tek eksigi bi isletim sisteminin olmaması ve flas

caglet

Üye
2 sinide alma bence

Konu Sahibi
çoktan samsung star wifi aldım ve çok memmunum arkadaşımc ayrıca fiyatıyla özellikleri çok orantılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...