samsung Star Wifi vs Samsung Corby 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
samsung Star Wifi vs Samsung Corby 2
Arkadaşlar ben telefonu aldıktan 1 ay sonra arkadaşımda bir telefon aldı tamam burada bir sıkıntı yokta corby 2nin özellikleri daha kötü ama daha pahalı yani 10 lira fark olsada neden acaba merak ettim buda kanıt

----------Eklendi @ 04:59:08 ---------- Yazıldı @ 04:58:31 ----------

Not Benim:Star Arkadaşınki:Corby 2

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Corby 2 nin ekran çöznünürlüğü ve kamerası çok vasat. Onun harici ekran boyutu büyük başka bir artısı yok.Pahallı olması ise corby 2 yeni çıktı samsung star ise 2009 da piyasaya sürüldü ve samsung star ilk çıktığında 450 tl idi. Corby 2 ise 350 tl ile piyasaya sürüldü yani samsung star ile corby 2 arasında 100 tl lik fark var. Yani fiyatı aynı değil. Çıkış tarihlerinin farklı olmasından dolayı samsung star ucuzladı.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
anladım teşekkürler yeni çıkan telefonları almak cidden mantıksız oluyor nette falan pek uygulama tema vb bulunmuyor zaten:dry:

akr@p

Üye
arkadaşım star wifi yi bilmem ama bi corb2 kullanıcısı olarak telden cok memmun kaldım telefon internet kullanıcıları cok ideal 2 mp kamerası 3.2 vga kameralara cok güzel tek eksigi bi isletim sisteminin olmaması ve flas

caglet

caglet

Üye
2 sinide alma bence :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
çoktan samsung star wifi aldım ve çok memmunum arkadaşımc ayrıca fiyatıyla özellikleri çok orantılı :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt