Samsung Star Wifi Müzik Çalar SOrunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ELano33

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Müzik Çalar SOrunu
İyi Akşamlar Arkadaşlar Bugun Yeni Bir Telefon aLdım Samsung Star Wifi Müzik Çalar'a Gireyim Dedim Girdikten Sonra Çıktığımda Masaüstünde Müzik Çalar Olarak Birşey Duruyor Bunu NasıL KaldırabiLİrim Şimdiden Yardımlarınuız İÇin Çok Teşekkür Ederim

volkan23

Üye
Sürükle görev çubuğuna bırak.. İstersen masa üstü ayarlarından kaldırabilirsin yalnız telefonu yeniden açınca görev çubuğuna varsayılan olarak yine gelir..

knife130

Üye
sorun deyince bende korktum pazartesi bende alıcamda wifi'den sen sorun yazınca bende telefonunn kötü olduğunu sandım
xD

gunay45

gunay45

Üye
sorun deyince bende korktum pazartesi bende alıcamda wifi'den sen sorun yazınca bende telefonunn kötü olduğunu sandım
xD
dostum bence korkmadan al ben yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum maaşallah sorunsuz gayet güzel hızlı çalışıyo

--------------- Ekleme ---------------

İyi Akşamlar Arkadaşlar Bugun Yeni Bir Telefon aLdım Samsung Star Wifi Müzik Çalar'a Gireyim Dedim Girdikten Sonra Çıktığımda Masaüstünde Müzik Çalar Olarak Birşey Duruyor Bunu NasıL KaldırabiLİrim Şimdiden Yardımlarınuız İÇin Çok Teşekkür Ederim

dostum sürükle ve soldaki kutunun içine bırak ayrıca star 3tane masa üstyü olanağı sağlıyor istersen diğer masa üstüne müzik çaları çıkar ve sürekli orda dursun ana masa üstüne bi daha gözükmez

knife130

Üye
dostum bence korkmadan al ben yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum maaşallah sorunsuz gayet güzel hızlı çalışıyo

Yorumun için teşekkürler.Biraz daha'da olsa içimi rahatlattın xD bana artık kullanmasını öğretirsin xD bazı yerlerde takıldığım şeyler olabilir diye düşünüyorum xD

gunay45

gunay45

Üye

Yorumun için teşekkürler.Biraz daha'da olsa içimi rahatlattın xD bana artık kullanmasını öğretirsin xD bazı yerlerde takıldığım şeyler olabilir diye düşünüyorum xD

dostum elimden geldiğince yardımcı olurum pişman olmazsın bence bu fiyata bukadar kullanışlı görüntüsü hoş ve özelliği çok olan bi telefon bulmazsın

baykap

Üye
müzik çalar 'a gel ayarlar var arka plan çal var ewet yap olur ;) harika bir telefon çok memnunum:d

ömerpekacar

Üye
bende bugün siyahını aldım ilk gün alısamadım ama simdilik memnunum pisman deilim

monsmons

monsmons

Üye
En büyük sorunun bu olsun be dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt