Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Star Wifi Müzik Çalar SOrunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELano33
Üye
Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Müzik Çalar SOrunu
İyi Akşamlar Arkadaşlar Bugun Yeni Bir Telefon aLdım Samsung Star Wifi Müzik Çalar'a Gireyim Dedim Girdikten Sonra Çıktığımda Masaüstünde Müzik Çalar Olarak Birşey Duruyor Bunu NasıL KaldırabiLİrim Şimdiden Yardımlarınuız İÇin Çok Teşekkür Ederim
volkan23
Üye
Sürükle görev çubuğuna bırak.. İstersen masa üstü ayarlarından kaldırabilirsin yalnız telefonu yeniden açınca görev çubuğuna varsayılan olarak yine gelir..
knife130
Üye
sorun deyince bende korktum pazartesi bende alıcamda wifi'den sen sorun yazınca bende telefonunn kötü olduğunu sandım
xD
İyi Akşamlar Arkadaşlar Bugun Yeni Bir Telefon aLdım Samsung Star Wifi Müzik Çalar'a Gireyim Dedim Girdikten Sonra Çıktığımda Masaüstünde Müzik Çalar Olarak Birşey Duruyor Bunu NasıL KaldırabiLİrim Şimdiden Yardımlarınuız İÇin Çok Teşekkür Ederim
dostum sürükle ve soldaki kutunun içine bırak ayrıca star 3tane masa üstyü olanağı sağlıyor istersen diğer masa üstüne müzik çaları çıkar ve sürekli orda dursun ana masa üstüne bi daha gözükmez
dostum bence korkmadan al ben yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum maaşallah sorunsuz gayet güzel hızlı çalışıyo
--------------- Ekleme ---------------
Yorumun için teşekkürler.Biraz daha'da olsa içimi rahatlattın xD bana artık kullanmasını öğretirsin xD bazı yerlerde takıldığım şeyler olabilir diye düşünüyorum xD
dostum bence korkmadan al ben yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum maaşallah sorunsuz gayet güzel hızlı çalışıyo
--------------- Ekleme ---------------
Yorumun için teşekkürler.Biraz daha'da olsa içimi rahatlattın xD bana artık kullanmasını öğretirsin xD bazı yerlerde takıldığım şeyler olabilir diye düşünüyorum xD