samsung star wifi mesaj hafıza dolu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

myhate34

Üye
    Konu Sahibi
samsung star wifi mesaj hafıza dolu sorunu
arkadaslar benim star wifiden söle bi şikayetim var mesaj hafızam doldu ve silmek istemiyorum direk hafıza kartına kayıt gibi bişey yok çok aradım bulamadım onuda gectim gelen mesajları bi klasöre taşıdım ordan hafıza kartına taşıyacam oda yok bu normalmidir.ben mesaj kutusunu hafıza kartına yönlendirebilirmiyim.okuyanlara cevap verenlere tskler ediom

kwnchh

kwnchh

Üye
Sanırım Samsung Star bize bu hakkı vermiyor,sunduğu ve sınır koyduğu kendi hafızasına muhtacız..

exoz

exoz

Üye
Malesef öyle kardeş... Yalnız gönderdiğin mesajları silersen
orda sanki gelen kutusundan silinmiş gibi görünüyor... Tek avantajın bu olabilir
bende aynı sıkıntıyı çekiyorum. Bu kadar süper özellik olmasına rağmen bu huyu çok kötü
acaba yaparken hiç mi dikkat etmediler ¿ :D

ege970

ege970

Üye
zaten ilk 20 mesajı telefon hafızasında geri kalan 200 mesajıda hafıza kartına koyuyor biraz dikkat etsenişz anlarsınız :D

hafıza kartına koydugu 200 mesajı bir *123412*56# gibi kodlarla arttırmak olası gibi ama kodu bilmiyoruz

nemkate

Üye
ya yokmu bu t9 u hızlandırmak... t9 olmadan mesaj yazamıyorum çok pis alıstım t9 a... ama bu telefonda yazmak işkence resmen ya cok siniirim bozuldu.

enesarda61

Üye
yahu maxiceptekiler hiç bişeyden memnun olmazmı yoksa baska sitelerde muhtesem ii filan dio bugün siparis verdim delircem sayenizde :off::angry::nono: