SAMSUNG STAR WiFi İphone style firmware S523KXXJB1

Sponsorlu Bağlantılar

davutcankrks

davutcankrks

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG STAR WiFi İphone style firmware S523KXXJB1
şu siteden inceleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: francoysf, 3VSANE ve enex_enes

enex_enes

enex_enes

Üye
benimki s5333w :S

davutcankrks

davutcankrks

Üye
    Konu Sahibi
bişi olmaz ondanda wifi var bundada

enex_enes

enex_enes

Üye
Garantisinin bitmesi beni çok endişelendirior.Yapamassam kalırım ortada :(:(:(

Paranoya

Paranoya

Üye
dostum garantiyi etkileyen bi durum yok mesela ben ilk başta bilmiyodum firmware yüklemeyi ilk denememde telefon bozuldu yolladım garantiye yaptılar sonra bidaha yükledim sapa sağlam ..yani garanti niye firmware yükledin diye sorun çıkarmıyor hatta anlamıyor bile :D

enex_enes

enex_enes

Üye
dostum garantiyi etkileyen bi durum yok mesela ben ilk başta bilmiyodum firmware yüklemeyi ilk denememde telefon bozuldu yolladım garantiye yaptılar sonra bidaha yükledim sapa sağlam ..yani garanti niye firmware yükledin diye sorun çıkarmıyor hatta anlamıyor bile :D
Acaip şekilde istiorm yüklemek ama stara yazılım atmak konusunda telpa garantiliyse kılavuzu okuyun diye bişi var ondan çekindim ama her an yükleyebilirm gaza geldim:ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Ya ilk başta multiloader da MSM6250/MSM6250A seçeneğimi yoksa BRCM2133 seçeneğinimi işaretlicem anlamadım bazı yer MSM6250/MSM6250A die bazı videolar başka

Samsung GT-5233

Üye
Ama nasıl yükleniyor nasıl çalıştıracağım resimli bir şekilde anlatın lütfen...

kmgr_x

kmgr_x

Üye
Onu nerden bilek benim tel o değil :D

SAINT1

SAINT1

Üye
5233w'ye olmuyor bu heralde telefon elimizde patlamasın.

SAINT1

SAINT1

Üye
Yok denemedim denememde.

olcayayas

Üye
Yahu arkadaşlar bir rehber hazırlayın başka türlü olmucak bu

cellatm

cellatm

Üye
yok denemedim denememde.

:d yok dene dene

şu siteden inceleyebilirsiniz.

Evet normalde bu İphone firmware si var ve calısıyor Üstelik türkçe dil desteğide var.

AMA Ben başka bir siteden halletmiştim BU PAYLAŞIMA BİRSEY DİYEMEM!!!!!!!

Tavsiye edermisin derseniz yok... Kesinlikle menüler o kadar gıcık bi şekil alıyorki anlatamam.....

olcayayas

Üye
arkadaşlar bu firmware ile Iphone yüklenen oyunlardan yükleyebiliyomuyuz yoksa yine java mı

garantiyi etkiliyorsa da etkilemiyorsa da güzel paylaşım olmuş yapanın emeğine sağlık. teşekkür

apo222222

Üye
arkadaşlar bu firmware iyi mi yoksa kötü mü telefona zarar verrimi bi de daha açıklamalı resimli hazırlarsanız çok iyi olur...!!!

Paranoya

Paranoya

Üye
dostum firmwarelerin telefona hiç bir zararı yoktur . Firmware demek yazılım güncelleme demektir . Samsung starında tema desteği olmadığı için aslında bu temalı firmwaler diğer düz firmwalerden daha iyi en azından teması var .

apo222222

Üye
ya arkadaşım anladım da bn telefon s5233w ona yüklenirmi ??

mamosss

mamosss

Üye
benin telefon s5233a olurmu ki :hmmm:hmmm:hmmm

hasanhasan4433

Üye
bnm kisi samsung wifi s5233w bi türlü yükleye medim bana yardımcı olursanız can demirarslan Faceden msj ata bilirsiniz

Üst Alt