Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Star Wİfi Bluetooth ile İnternete Bağlanma ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurgunay35
Üye
Konu Sahibi
Samsung Star Wİfi Bluetooth ile İnternete Bağlanma ?
Merhabalar.Samsung star wifi ile bluetoooth üzerinden veya usb kablosu aracılığıyla pc ye bağlanıp nete girebilirmiyiz.Forumda araştırdım ama pek bişey bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
onurgunay35
Üye
Konu Sahibi
Bu konudan anlayan bitane arkadaş yokmu yaa
ekc-103
Üye
bende merakla daldım ama... neyse.....
onurgunay35
Üye
Konu Sahibi
İlgilenen yokki
berkay_zm
Üye
sen telefonunun internetinden bilgisayardakine gircen dimi ?
onurgunay35
Üye
Konu Sahibi
hayır. bilgisayarımda kablolu internet olduğu için wifi den bağlanamıyorum o yüzden bluetooth üzerinden bağlanabilirmiyim diyorum
sinanpp
Üye
S.A dostum ben s60 telefon kullanırken bluetooth üzerinden pc aracılığı ile nete girdiğmi iyi hatırlıyorum.Doğru öle bi pro var.Ama .sis formatında.Yani samsung star la o iş yaş malesefff
seytan_avcisi
Üye
mantıksız değilmi pc dururken telefonla girmek (pc yanındayken)
Belki pc de baska birisi var Belki mobilden girmesi gereken bi siteBelki telefonun guncellemelerini yapacak
seytan_avcisi
Üye
telefonun güncellemesi yok 1 mobilden girilmesi gereken sitelere pcdende girebiliyorsun 2 günlük net paketi 1.5 lira biligisayarla telefonu olan adamın cebinde 1.5 lira vardır zaten 3
telefonun güncellemesi yok 1 mobilden girilmesi gereken sitelere pcdende girebiliyorsun 2 günlük net paketi 1.5 lira biligisayarla telefonu olan adamın cebinde 1.5 lira vardır zaten 3
Telefonun guncellemesi derken programların guncellemesi olur ve insanlık hali belki kontoru yok ayrıca pc nin basında baskası varsa
unsal4646
Üye
arkadaşım wifiyle baglanabilirsin bende baglanamıyodum ama baglanabiliyorum artık wifiyi aç arat ve ekle de o sayfada alta in ag şifresi var ag şifresini gir (Ag şifresi modem şifresidir modem şifresi yoksa boş geç.)Kaydette ve onu seç sonra uygulamalara gir ordan oyunlar ve dahafazlasına gir digere bas baglantılar modemin adını seç ve wifiye tekrar gir modeme gir hayırlı olsun
onurgunay35
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar konu çok eski sattım kurtuldum zaten teşekkürler yorumlar için
sinanpp
Üye
Yahu size ne kardeş telefondan girmek istiyor.Yardımcı olmuyorsan konuyu kirletme işte.Bak dalgana!!!