R.Quaresma1903
Üye
Samsung Star Wi-Fi Lütfen Yardım ?
Arkadaşlar ben Samsung Star'ın Wi-fi li modelinden almayı düşünüyorum.Kafamda bazı soru işaretleri var.Bilgisi olan arkadaşlar yardımda bulunursa sevinirim...
1-Samsung starın genel olarak artı ve eksılerı neler kullanan kişilerden cevap bekliyorum.
2-Samsung starda çalışan uygulamalar star wi-fi de de çalışıyor mu ?
3-Uygulama ve oyun durumu nasıl yani uygulama falan rahatça bulabiliyor muyuz ?
4-Bir arkadaştan duymuştum forumda.Müzik çalar çalarken menü çok kasıyomuş doğru mu ?
5-Widget falan bulabiliyor muyuz internetten ?
6-Hangi sitelerden video izleyebiliyoruz ?
7-Bi de telefonun ekran görüntülerinden fotoğraf koyabilir misiniz ? İnternet tarayıcısının görünümü falan nasıl
8-Film falan rahatça izleyebiliyor muyuz ?
Evet arkadaşlar sorularım bunlar.Lütfen yardım edın.Çok kararsızım telefonu çok istiyorum ama kafamda soru işaretleri var.Umarım bu soru işaretlerini siz giderirsiniz.Yardım eden herkese teşekkürler...
1-Samsung starın genel olarak artı ve eksılerı neler kullanan kişilerden cevap bekliyorum.
2-Samsung starda çalışan uygulamalar star wi-fi de de çalışıyor mu ?
3-Uygulama ve oyun durumu nasıl yani uygulama falan rahatça bulabiliyor muyuz ?
4-Bir arkadaştan duymuştum forumda.Müzik çalar çalarken menü çok kasıyomuş doğru mu ?
5-Widget falan bulabiliyor muyuz internetten ?
6-Hangi sitelerden video izleyebiliyoruz ?
7-Bi de telefonun ekran görüntülerinden fotoğraf koyabilir misiniz ? İnternet tarayıcısının görünümü falan nasıl
8-Film falan rahatça izleyebiliyor muyuz ?
Evet arkadaşlar sorularım bunlar.Lütfen yardım edın.Çok kararsızım telefonu çok istiyorum ama kafamda soru işaretleri var.Umarım bu soru işaretlerini siz giderirsiniz.Yardım eden herkese teşekkürler...