Samsung Star Wi-Fi Lütfen Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R.Quaresma1903

R.Quaresma1903

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wi-Fi Lütfen Yardım ?
Arkadaşlar ben Samsung Star'ın Wi-fi li modelinden almayı düşünüyorum.Kafamda bazı soru işaretleri var.Bilgisi olan arkadaşlar yardımda bulunursa sevinirim...
1-Samsung starın genel olarak artı ve eksılerı neler kullanan kişilerden cevap bekliyorum.
2-Samsung starda çalışan uygulamalar star wi-fi de de çalışıyor mu ?
3-Uygulama ve oyun durumu nasıl yani uygulama falan rahatça bulabiliyor muyuz ?
4-Bir arkadaştan duymuştum forumda.Müzik çalar çalarken menü çok kasıyomuş doğru mu ?
5-Widget falan bulabiliyor muyuz internetten ?
6-Hangi sitelerden video izleyebiliyoruz ?
7-Bi de telefonun ekran görüntülerinden fotoğraf koyabilir misiniz ? İnternet tarayıcısının görünümü falan nasıl
8-Film falan rahatça izleyebiliyor muyuz ?

Evet arkadaşlar sorularım bunlar.Lütfen yardım edın.Çok kararsızım telefonu çok istiyorum ama kafamda soru işaretleri var.Umarım bu soru işaretlerini siz giderirsiniz.Yardım eden herkese teşekkürler...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
1-Samsung starın genel olarak artı ve eksılerı neler kullanan kişilerden cevap bekliyorum.
2-Samsung starda çalışan uygulamalar star wi-fi de de çalışıyor mu ?
3-Uygulama ve oyun durumu nasıl yani uygulama falan rahatça bulabiliyor muyuz ?
4-Bir arkadaştan duymuştum forumda.Müzik çalar çalarken menü çok kasıyomuş doğru mu ?
5-Widget falan bulabiliyor muyuz internetten ?
6-Hangi sitelerden video izleyebiliyoruz ?
7-Bi de telefonun ekran görüntülerinden fotoğraf koyabilir misiniz ? İnternet tarayıcısının görünümü falan nasıl ?

1-Starlar cok hassasdır düştünde tamir olması 50 dolar dan başlar teknik servis yardımcı olmaz,corby en sağlamıdır samsunglar arasında ve uzun ömürlü bataryası vardır.

2-2 si arasındada fark yoktur sadace diğerinde wifi vardır ve sözlük biraz daha gelişmiştir.

3-Samsunglar symbian program calıştırmaz tanımaz ama java uzantılı bütün programları kullanabilirsiniz.

4-Müzik caları arka planda widget kısmına koyar isenız kasma %80 azalır her telefonda vardır.

5-Wigdeti cihazı aldınızda otomatik olarak samsung fun clupa girerek 100 lerce alabilirsiniz ücretsiz sanırsam.

6-Bolt 2.1

7-tabikide koyabilirsin PhotoScape programı ile resimleri 3 e bölüp

iyi günler.

R.Quaresma1903

R.Quaresma1903

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler peki sizce o fiyata alınabilecek bir telefon mu yani almalı mıyım ?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
ücretini tam hatırlamıyorum ama Samsunq Corby serisi cok sağlam wifi versionlarıda var 340.360 tl arasında ve gayet şıklar samsung star dediğim gibi cok hassas

younGirL

Üye
1) Stili bir kere piyasadaki telefonlara göre bence kat kat iyi.
Şarj süresi gayet iyi onca oyun oynuyoruz internete giriyoruz saatlerce yinede 3 gün gidiyor.
pek eksiği yok bence yani alsam alsam böyle bir telefon alabilirdim anca ve aldım gayette memnunum.

2)büyük çoğunluğu çalışır.

3)uygulama 15-20 tane bulabildim ama oyun yüzlerce.

4)bende kasma yapmıyor.

5)bulursun ama yüklemek marifet.

6)bolt browserın varsa izleyemiyeceğin video yok gibi birşey.

7)pas

8)telefonuna göre boyutlandırma gibi ayarlarını yaparsan kusursuz izlersin.

Bu fiyata alınabilecek en iyi sayılı telefonlardan biri samsung star wifi.

R.Quaresma1903

R.Quaresma1903

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler younGirL : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...