Samsung star Temamı arıyorsunuz [ZARALIM58] farkıyla !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

juger58

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star Temamı arıyorsunuz [ZARALIM58] farkıyla !!!
IPHONE TEMASI

DW LINK

WİNDOWS 7 DARK TEMA

BEYAZ MAVİ IPHONE

Leopar tema

Black tema

İŞTE TAVSİYEM 300 MB DIR AMA 6 TANE TEMA VAR ICINDE SUPER ISTEDIGINIZ SEKILDE KULLANIN

CARBON TEMA

BİR TEŞEKKÜR YETER

ZARALIM58

• Beğen
Tepkiler: volkandilber, bayce, M3L!H ve 2 diğerleri

SAINT1

SAINT1

Üye
5233w ile uyumlumu bunlar

ayu_41

Üye
gercekten calısıyo mu bunlar şimdi indiriyorum görücez simdi....

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
SS de koysan güzel olurdu

asilist

Üye
bunu ındırıyorumda ınsallah ne kontor gıder nede telefona zarar gelır..! hadı hayırlısı bakalım..beyler ben gaza geldım ındırıyrum..bence kesın bı yorum duymadan ındırmenızıde tavsıye etmem..

ceza.1905

ceza.1905

Üye
paylaşım gayet güzel yapan birinin yorumunu bekliyorum...birisi oluyor desin ilk işim şu lanet temadan kurtulmak olcak :D

asilist

Üye
arkadaslar samsung starım(s52233) var denedım ve ındırdıgım dosyalardan hıc bırı işe yaramıyor..dosya türü desteklenmıyor cevabını karsınızda gorıceksınız denemek isterseniz =))

nehalem28

Üye
arkadaslar samsung starım(s52233) var denedım ve ındırdıgım dosyalardan hıc bırı işe yaramıyor..dosya türü desteklenmıyor cevabını karsınızda gorıceksınız denemek isterseniz =))
çok normal çünkü senin indirdiklerin firmware yeniden firmware yazman gerekli
kısaca telefonun yazılımınnı komple değiştirceksin oda garantiden çıkaran bir uygulama

wild.cats

wild.cats

Üye
esk temalra dönüş oluo mu ?

ceza.1905

ceza.1905

Üye
bu telefona tema atmak okadar kolay değil öyle indirip telefonda açıpta temayı değiştiremezsin arkadaşın paylaştığı şey telefonun yazılımını tamamen değiştiriyor ve buda biraz zahmetli bir uygulama istiyor...

M3L!H

M3L!H

Üye
Yazılım atmak için burayı takip edin ----> TIKLAYIN.

Baktıktan sonra konuya Teşekkür etmeyi unutmayın. :oke:

asilist

Üye
bence taptaze telefonlarımızı bosuna garantı dısı yapmaya hıc gerek yok..oda olmayı versın..hıc tavsıye etmıorm arkadaslar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt