Samsung Star İphone Tema

Sponsorlu Bağlantılar

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
sakın yapmayın garantisi gider çok kötü:kotu:

drakor86

Üye
yapmaz olaydım indirme yeri yarıda kaldı düzelmio napcam şimdi yardım plks

ozan14x

Üye
Kardeş Hepsi Tamamda Bi resim Gözükmüo :=)

eminalp_64

eminalp_64

Üye
of ALLAH BELANI VERSİN LAN TELEFONU AÇIYOM IPHONE SAMSUNG DİYO YÜKLENME KUTUCUĞUNUN SONUNA YAKIN KALDIĞINDA İLERLEMİYOR NAPCAM BEN ŞİMDİ KARDEŞİM YARDIM EDİNN ÖÜTFEN TELEFON GİTTİ Bİ ŞEY Mİ HATA YAPTIM TELEFON NASIL AÇILCAK LÜTFEN YARDIMMMM

- - - Eklendi - - -

pardon günahını almışım ben hatalı yaptımışım 1 kaç defa daha denedim aynı işlemleri ve sonunda oldu ama ıphone unlock yok gerisi benziyor arkadaşlar tekrara deneyin ve rsc1 ıphone seçin ve brcm1 işaretleyin en başta ben öyle yaptım oldu tşk:tşk:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Arkadaşlar eğer o temadan sıkılmışsanın şu sihirli format sayılarını arama bölümüne girin *2767*3855#

bildiğiniz üzere herşey silinecek.

(o tema etkinken olurmu bilmiyorum)

_artiss_

_artiss_

Üye
Arkadaşın emeğini boşa götürmek istemem ama benim gördüğüm kadarıyla garantili bir iş değil benim gibi babası almış ve birşey olmasından korkan arkadaşlarımızın yapmamasını tercih ederim ama arkadaşın konusunu kötülemiyorum sadece bir bilgi verdim.
Ayrıca Emeğine sağlık kardeş ama üstte de yazdığım gibi ben karışmıyacam :)

:oke: Aynen katılıyorum :oke:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
garanti falan gittiği yok 100kere atmışımdır fw garantiye birşey olduğu yok.
zaten yazıyordu benim şeyinde suya düşürke kullanıcı hasarı falan garantiden çıkartmakta+bunlar eskimedimi biraz?
yani biz kilit ekranından tut menülerine kadar değiştirirken sadece ekranı değiştirmek sıkmıyormu :D

Ilyas12

Üye
Telefondan giriyorum nasil indiricem ?

kaptanpolo

Üye
arkadaşlar çözüm bende ilk baştaki resmin üstünde msm6250/msm6250a yazan yer yerine BRCM2133 yazan yeri tıklayın

HiTpLAyer

HiTpLAyer

Üye
Garantisi filan gitmiyor tabi orjinal fw sini tekrar yüklerseniz.

tanerege73

Üye
of ALLAH BELANI VERSİN LAN TELEFONU AÇIYOM IPHONE SAMSUNG DİYO YÜKLENME KUTUCUĞUNUN SONUNA YAKIN KALDIĞINDA İLERLEMİYOR NAPCAM BEN ŞİMDİ KARDEŞİM YARDIM EDİNN ÖÜTFEN TELEFON GİTTİ Bİ ŞEY Mİ HATA YAPTIM TELEFON NASIL AÇILCAK LÜTFEN YARDIMMMM

- - - Eklendi - - -

pardon günahını almışım ben hatalı yaptımışım 1 kaç defa daha denedim aynı işlemleri ve sonunda oldu ama ıphone unlock yok gerisi benziyor arkadaşlar tekrara deneyin ve rsc1 ıphone seçin ve brcm1 işaretleyin en başta ben öyle yaptım oldu tşk:tşk:[/QUOTE

- - - Eklendi - - -

yardım edin bende yaptım şarz olmuyor yazı çıkınca donuyor yardım:off:

tanerege73

Üye
abi oldu ama bulutut aktif olmuyor
- - Eklendi - - -

pardon günahını almışım ben hatalı yaptımışım 1 kaç defa daha denedim aynı işlemleri ve sonunda oldu ama ıphone unlock yok gerisi benziyor arkadaşlar tekrara deneyin ve rsc1 ıphone seçin ve brcm1 işaretleyin en başta ben öyle yaptım oldu tşk:tşk:[/QUOTE

- - - Eklendi - - -

yardım edin bende yaptım şarz olmuyor yazı çıkınca donuyor yardım:off:[/QUOTE]

rhapsodical

rhapsodical

Üye
teşekkürler!

emrahberkdas

Üye
arkadaşlar ben download tıklıyorum select image yazısı karşıma çıkıyor ne yapmam gerekiypr lütfen yardım edermsiniz

emrahberkdas

Üye
arkadaşlar ben download a tıklıyorum ondan sonra karşıma select ımage yazısı geliyor ne yapmam gerekiyor acill yardım edebilirmisniz

Üst Alt