Samsung star süpper oyunlar başka yerde yokk

Sponsorlu Bağlantılar

ceza.1905

ceza.1905

Üye
    Konu Sahibi
2 günü geçti hala cvp veren olmadı ya telefonum samsung 5233 star ama nasıl yükleyecem bu younları acık acık anlatabilirmisinz eger yaptıysanız lütfenn

yapması çok basit paylaştığım rar dosyasının içindeki oyunları telefonuna atıp sonra dosyalarım da bulup 1 kez dokunacaksın bukadar. eğer olmuyorsa telefonunda bir sorun vadır mutlaka

yoqbee333

Üye
saog krdes

wsgh

Üye
ya ben oyunları açamıorum ,, pc ye indirdim ama gerisini yapamadım lütfen yardımcı olun kaç gündür uğraşıorum,, biraz ayrıntılı anlatısanız sevinirm ,, teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım ".jar" uzantılı dosyanın üstüne gidip sağ tıklayın birlikte aç seçeneğinden WinRAR 'ı seçin
winrar içerisinde .jar uzantılı dosyayı açmış bulunuyorsunuz. META-INF klasörü var onun içerisine girin içindeki dosyayı tıklayıp winrar dışında bir yere sürükleyin ve daha sonra o dosyaya da sağ tıklayın ve birlikte aç seçeneğinden WordPAD uygulamasını seçin . Açılan Sayfaya Arkadaşımızın vermiş olduğu kodu yapıştırdıktan sonra Kaydet seçeneğine tıklayın Sonra dosyayı Tekrar tutup Winrar'ın içindeki Yere sürükleyin Dosya değişimini onaylamanız istenebilir onaylayın ve istediğiniz şekilde hazır hale getirmiş durumdasınız . Yardımı olmadıysa yada yapamazsanız buradan yazın tekrar yardım etmeye çalışayım .

bundan sonrasında ne yapıcam,, buraya kadr yaptım ,, telemi atıcam şimdi??? :nono:

ssrrppccggllrr

ssrrppccggllrr

Üye
sonunda yaptım tşk ederim onca site gezmeye gerek yokmuş burası tmm dır :oke:

ama bazılarında java hatası gecersiz biçim diyor sanırım desteklemiyor star modelini :hmmm

SAINT1

SAINT1

Üye
ya ben oyunları açamıorum ,, pc ye indirdim ama gerisini yapamadım lütfen yardımcı olun kaç gündür uğraşıorum,, biraz ayrıntılı anlatısanız sevinirm ,, teşekkürler

bundan sonrasında ne yapıcam,, buraya kadr yaptım ,, telemi atıcam şimdi??? :nono:
Kardeşim oyun yüklemen için bunları yapmana gerek yok oyunu pc'ye indirdiğinde eğer zip.rar gibi uzantıları varsa sağ tıkla buraya çıkar de çıkardığın dosyayı telefona at.sonra telefonda o dosyanın içinde jar olana dokun.Bu kadar.
Eğer indirdiğin dosya jar uzantılı ise direk telefona at sonra telefonda bul onu ve dokun ona :D
Meta-inf olayını falan karıştırma o başka işler için.Senin o okuduğun yazıda arkadaş oyunda çıkan alttaki tuş takımını kaldırmayı söylemiş büyük ihtimalle tam okumadım ama meta-inf varsa büyük ihtimalle odur sen oyun yükleyeceksen benim yazdıklarımı yap yeter.

dilaaara

Üye
logın password ? bunlara ne yazılacak ?

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah güzel paylaşım :D

dilaaara

Üye
oyunları ındırdım kendı telefonuma ve abımın telefonuna yukledım abımde hepsi acıldı fakat bende bazıları acılmadı yuklenıyor fakat oyanamak ıcın tıkladıgım zamam "java hatası gecersiz biçim " yazısı cıkıyor .. yardımcı olur musunz ?

SAINT1

SAINT1

Üye
oyunları ındırdım kendı telefonuma ve abımın telefonuna yukledım abımde hepsi acıldı fakat bende bazıları acılmadı yuklenıyor fakat oyanamak ıcın tıkladıgım zamam "java hatası gecersiz biçim " yazısı cıkıyor .. yardımcı olur musunz ?
Abinle telefon modelleriniz aynımı.
*#1234# yaparak versiyonlarınada bakabilirsiniz belki versiyon farkı vardır.

dilaaara

Üye
Abinle telefon modelleriniz aynımı.
*#1234# yaparak versiyonlarınada bakabilirsiniz belki versiyon farkı vardır.

evet telefonlar aynı aynı anda aldık versıyonlar falan herseyi aynı..:evet:

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah :D

onurrr96

onurrr96

Üye
aga bunlar monte de çalışırmı?

isomobil54

Üye
cok saol gusel olmus