samsung s5603 e de oluyormu bu oyunlar ??
kardes 1. linkın zamanı dolmus yada dowlund sınırı bıtmıs.s lınk yenılermısn ltfen
samsung star wifi ım olmadığı için sana pek yardım edemeyeceğim fakat oyunlar ve daha fazlası menüsünde Diğer den Bağlantılar a basınca çıkan yerde bir wireless ağı bulunabiliyorsa işe yarar diye düşünüyürum..arkadasin paylastiklari oyunlar gercekten COK ORJINAL VE COKK KALITELII cokkk tesekkur edyorumm tum ictenligimle butun paylasimlarin icinde en kalitelilerii ... yalniz tek maruzaatim olcak firefox bolt opera gbi programlari star wifi a indiriyorum video izlemek icin fakat hepsi bana basta bi soru soruyo ucret alincak diye ben wifi ile acmak istiyorum ama oyle acilmio hayir sectiimde error veriyo evet desem E ile baglanio kontur canavari.. cok arastirdim bulamadim yardimci olabilirmisiniz ???
tşk.
--------------- Ekleme ---------------
telefona kablo ile mi atmamız gerekiyor yoksa usb kablosu ile mi atmamız gerekiyor?
usb kablodan başka bi kabloyla atamazsınız zaten
) hafıza kartıyla mı atmamız gerekiyor yoksa usb kablosuyla mı?soruyu yanlış sormuşum) hafıza kartıyla mı atmamız gerekiyor yoksa usb kablosuyla mı?

kardeş hafıza kartı ile de attım ama çalıştıramadım bi ayrıntılı anlatabilir misin sana zahmet? şimdiden teşekkürlerfarketmez.oyunları istediğin yöntemle telefonuna atabilirsin![]()