Samsung star süpper oyunlar başka yerde yokk

Sponsorlu Bağlantılar

kadiran123

Üye
kardes 1. linkın zamanı dolmus yada dowlund sınırı bıtmıs.s lınk yenılermısn ltfen

rrgti

Üye
arkadasin paylastiklari oyunlar gercekten COK ORJINAL VE COKK KALITELII cokkk tesekkur edyorumm tum ictenligimle butun paylasimlarin icinde en kalitelilerii ... yalniz tek maruzaatim olcak firefox bolt opera gbi programlari star wifi a indiriyorum video izlemek icin fakat hepsi bana basta bi soru soruyo ucret alincak diye ben wifi ile acmak istiyorum ama oyle acilmio hayir sectiimde error veriyo evet desem E ile baglanio kontur canavari.. cok arastirdim bulamadim yardimci olabilirmisiniz ???

ceza.1905

ceza.1905

Üye
    Konu Sahibi
arkadasin paylastiklari oyunlar gercekten COK ORJINAL VE COKK KALITELII cokkk tesekkur edyorumm tum ictenligimle butun paylasimlarin icinde en kalitelilerii ... yalniz tek maruzaatim olcak firefox bolt opera gbi programlari star wifi a indiriyorum video izlemek icin fakat hepsi bana basta bi soru soruyo ucret alincak diye ben wifi ile acmak istiyorum ama oyle acilmio hayir sectiimde error veriyo evet desem E ile baglanio kontur canavari.. cok arastirdim bulamadim yardimci olabilirmisiniz ???
samsung star wifi ım olmadığı için sana pek yardım edemeyeceğim fakat oyunlar ve daha fazlası menüsünde Diğer den Bağlantılar a basınca çıkan yerde bir wireless ağı bulunabiliyorsa işe yarar diye düşünüyürum..

rrgti

Üye
yaa ceza kardesimm sen varya valla adamsin yaaa oldu wallaa oh bee cok saoll..

ceza.1905

ceza.1905

Üye
    Konu Sahibi
yardım edebildiysem ne mutlu :D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Gerçekten güzel paket. Teşekkürler.

eren882

eren882

Üye
Ellerine sağlık gerçekten harika paylaşım

sahmety41

Üye
eline sağlık kardeş

ceza.1905

ceza.1905

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil...

greywolf03

Üye
Emeğe saygı

SashaFrc

SashaFrc

Üye
paylaşım için teşekkürler...

by_birdost

Üye
tşk.

--------------- Ekleme ---------------

telefona kablo ile mi atmamız gerekiyor yoksa usb kablosu ile mi atmamız gerekiyor?

POLİNOM

POLİNOM

Üye
SAOLASIN SENN KONUYU ALINTI YAPTM AMA AAMAÇ HALKA HİZMET :d

ceza.1905

ceza.1905

Üye
    Konu Sahibi

by_birdost

Üye
farketmez.oyunları istediğin yöntemle telefonuna atabilirsin :)
kardeş hafıza kartı ile de attım ama çalıştıramadım bi ayrıntılı anlatabilir misin sana zahmet? şimdiden teşekkürler

ceza.1905

ceza.1905

Üye
    Konu Sahibi
ben hafıza kartıyla atmıştım telefonuma ve çalışmıştı bilemicem şunu söyleyeyim indirdiğin rar dosyasını atmayacaksın içindeki jar dosyalarını atacaksın.(telefonun samsung star değilmi?)

facx

Üye
şu pesin kontrolleri nasıl ya gol atıyorum geri çıkamıyorum replayden :S saol bu arada