samsung star s5233wifi konuşurken kapanıp açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral__53

Üye
    Konu Sahibi
samsung star s5233wifi konuşurken kapanıp açılıyor
Arkadaşlar samsung s5233wifi var 2 tane. 2side konuşurken pırrrrr diye ses cıkartıp kapnıyor kendisi açılıyor suana kadar rastlayan varmı ????

monsmons

monsmons

Üye
var var var bende de normal dururken filan kapanıp açılıyordu açılırkende pin kodu sormadan açılıyordu telefonu 25 gün önce aldığım için ilk 30 günde sıfırıyla değiştirme yasal hakkımız var telpaya gittim telefonu sıfırı ile değiştirmek istiyorum bu kapanıp açılıyor dedim tamam dediler dün aradılar samsung a göndermişler sıfırını bekliyorum şimdi sizde telefonu alalı 30 gün olmadıysa değiştirme talebinde bulunun.

kral__53

Üye
    Konu Sahibi
aynen pin kodu sormadan açılıyor. Benim ki 3 ay falan oldu ama sıfırında yollasalar 2telefonda da aynı sorun cıkması seri üretimdeki bozukluk gibi geliyor bana :bann:

monsmons

monsmons

Üye
hayır seri üretim hatası değil benimkine baktılar yazılımsa format atarız demişti aradılar öbür gün değişime yolluyoruz dediler yani donanım olabilir bence servise verin ki zamanla bu hata iyice çoğalabilir.

kral__53

Üye
    Konu Sahibi
yarın vericem servise senin sonuç olarak noldu telefonuna?

monsmons

monsmons

Üye
benim telpa da format atmadılar yani yazılım sorunu olmadığını düşündüler bende zaten yenisi ile değiştirilmesini istemiştim aradılar samsunga yolluyoruz yenisi ile değişim istiyoruz dediler bende tamam dedim şimdi telefonun gelmesini bekliyorum henüz 2 gün önce verdim zaten ama benim telefonu 25 gün önce almıştım ilk 30 gün değişim isteyebiliyoruz. ama senin telefonu da tamir ederler 3 kere tekrarlarsa sorun değişim talep edebilirsin. en iyisi servise bırakmak yani.

alisöylemez

Üye
beyler boşa uğraşmayın ben sorunu hemen söyleyim.bu telefonlar eski sim kartlarda sorun yaratıyor.bendede açılıp kapanıyordu.format attılar olmadı.servise verdim 3 ay sonra yenisini yolladılar.ama aynı sorun ondada oldu.en son bi telefoncu sorunu çözdü."yeni sim kart al kapanmaz" dedi ... ve artık kapanmıyor.. :))

monsmons

monsmons

Üye
kardeş ben hattı telefondan sonra almıştım hat yeniydi yani.

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol

kral__53

Üye
    Konu Sahibi
bende bugn servise verdim. Bakalım sonucu burda paylaşırım. Seninde konşruken mi kapanıp açılyordu ? Yani yeni sim kart alınca düzeldi konuşurken artık kapanmıyormu ??

monsmons

monsmons

Üye
benim tel durup dururken canı ne zaman isterse kapanıp açılıyordu konuşurken bende kapanma olmuyordu. ama zamanla artmaya başlamıştı bende servise gittim yeni telefon gelince ona bakacağız artık. hatla alakası olduğunu sanmıyorum.

alisöylemez

Üye
sıklıkla kendiliğinden kapanıp pin kodu istemeden açılıyordu.bazen arayanlar bana ulaşamıyordu,ben ise birini aradığımda karşı tarafı aramıyordu.3-4 kez tekrar aramaya çalışıncada kendiliğinde kapanıp açılıyordu.samsung servisine verdim 3 ay sonra yeni telefon yolladılar.ama yolladıkları telefondada aynı sorunu yaşadım.en son sim kart alınca düzeldii.telofoncunun söylediği şuydu"yeni telefonlarda bu sorunu çok yaşıyoruz.genelde 3g ye geçiş yapıldığından beri bu sorunlar artmaya başladı. çözüm yolu sim kartı değiştirme " ayrıca samsung servisi berbat bi servis.ben tam 3 ay yeni telefon gelmesini bekledim.bu süre zarfında belki 40 kez armama ragmen adam gibi bir cevap alamadım.ayrıca benim servise verdiğim telefon siyahtı adamların bana yolladığı pembe renkte bi telefondu.yani bu işlerini ne kadar iyi yaptıklarını gösteriyor sanırım...

kral__53

Üye
    Konu Sahibi
asla kulanmazdım bende samsung ilk defa güzel bir telefon yaptı oda nolucak ilerde baklm

kral__53

Üye
    Konu Sahibi
3 4 kişi de mi çıktı arkadaşlar başka buna rastlayan yokmu

engoliiii

Üye
15 gün önce aldığım samsung 5233 star telefonumdada aynı sorunu yaşıyorum. Fakat bende pin kodu istiyor . Kapanıp açılma değil daha fakrlı sim kartı okumaya calışıyor biranda ve sonra pin kodu istiyor tabi eğer tele cepteyse arayanlar ulaşamıyor v.s garantisine göndermek istemiyorum yorumlarda okuduguma göre en az 1-2 ay sonra gonderıyorlar. Yeni sim kart olayı mantıksız geldi fakat 2-3 ay telefonsuz gezmektense denemekte yarar var. Yeni çözüm bulan varsa lütfen paylaşssın :angry:

1cambaz2

Üye
agalat bnde de bir sorun varr telefonla konusurken diik ddiiikk die ses gelıo bu nedir şarzı varkende yapıo yokkende yapıo??

yalcin_tamer

Üye
benim telefonda da aynı sorun var. konuşurken kapanıp açılıyor. açılırkende pin kodu sormuyor. telefonunu alalı 1 sene oldu. garantisinin dolmasına 1 sene var. bir kez servise gönderdim yazılım güncellemişler ama düzelmedi. ikinci kez başka bir servise gönderdim, denedik kapanıp açılma yok yazılımı yeniden güncelledik diyorlar. bakalım ne olacak ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt