Note 4 Yerli Yersiz Kapanıp Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 Yerli Yersiz Kapanıp Açılıyor
2 gün telefonum olup olmadık anlar kapanıp açılıyor arkadaşlar . Mesela snapchate giriyorum pat gidiyor sarjim diyelim %56 bu sarji %16 falan gosteriyor o kapanip acildiktan snrada cok yavasliyor . Son zamanlarda yukledigim zararli bir uygulamada yok telefonumu hep temizlerimde oysaki . Mesela tam arama geliyor aciyorum veya aramanin ortasinda kapaniyor birden . Telefonum rootlu bu arada bilgisi olan veya su son bir kac gundur aynisini yasan aradaslar var mi acaba ??
 
  • Beğen
Tepkiler: tass_co1983


slymn78

Üye
Bence bataryada bir sorun var benim tablette boyle kapaniyor sarji olsa bile. Sarj cihazina bagli kullanabiliyordum sadece. Servise gonderdim ilkinde format atip gonderdiler bisey deismedi. 2sefer gonderdim batarya degistirdiler sorun çözüldü.
 
  • Beğen
Tepkiler: cast_never
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
3 gün önce durduk yerde benimde başıma geldi. telefon kapanıp açılıyordu habire. benimde telefon note4.

Nedenini anlamadım doğrusu. ama biraz araştırdıktan sonra sadece öneri bulabildim.
kapanıp açılma esnasında telefon çok ısınıyor. önce bataryayı çıkar, beş yada 10 dakika kadar öyle bırak soğusun. sonra bataryayı takıp aç.

daha sonra eğer telefonunda hafıza kartı varsa onu telefonda biçimlendir, lollipop yüklüyse marmallow'a yükselt.

illaki lollipop rom yükleyeceksen eğer Room'u yüklemeni tavsiye ederim. çünkü ben Panama room'unu sorunsuz yükledim ve yüklemeden sonra sorunla karşılaşmadım.

bende bu şekilde sorun düzeldi. sende de düzeleceğini tahmin ediyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: cast_never ve tass_co1983
xmustx

xmustx

Üye
Batarya değişecek hayırlı işler..
 
  • Beğen
Tepkiler: cast_never
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Son düzenleme:
tass_co1983

tass_co1983

Üye
bende de aynı problem var. v5 ve sonraki sürümlere güncelledikten sonra başladı. ayrıca ısınma da yapmakta. kardeşimle aynı zamanda aldık. onda 4.4.4 var (910H yada F emin değilim, ırakdan aldı) ve hiç sorun yok. yeni batarya almayı düşünüyorum. garantiye götürsem format atacaklar, ayarlar vs ile uğraşmak istemiyorum
 
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
arkadaşlar böyle birden kapanmalar cebte kapanmalar aniden kapanmaların sebebi telefonun içindeki soketler yerinden çıkınca oluyor .içini açıp soketi takın tekrar deneyin .büyük ihtimal düzelir .
 


Üst Alt