eline sağlık telefonum ingilizceydi türkçe menu oldu dışarda 50 lira istiyorlar yanlız benim mesaj bolumundeki dahili telesekreter kayboldu guncellemeyle ılgılı olabılır mı
eline sağlık telefonum ingilizceydi türkçe menu oldu dışarda 50 lira istiyorlar yanlız benim mesaj bolumundeki dahili telesekreter kayboldu guncellemeyle ılgılı olabılır mı
telefonuna hiçbirşey yapmadıysan bunu yüklemene gerek yok zaten aynısıdır..temalı veya değişik yazılım atan arkadaşlar bununla orjinale dönsün diye paylaştım...senin ztn orjinal yüklü gerek yok bunu yüklemene..
Arkadaşlar İyi Geceler... Bu samsung star-wifi telefonumu free shoptan almıştım. menüsü ingilizce, türkçeleştirmek için sizin programları indirdim ama kusura bakmayın hiçbişey anlamadım acaba daha detaylı olarak bana anlatıcak olan war mı ? eğer warsa bana bir zahmet anltabilirse sevinirim ve beni bu dertten kurtarırsın şimdiden tşkler...
ya kardes bu nasıl caısıor ındırdım ben bu programı ama dırek telefonamı atayım benım telefon ıngılızce nasıl turkce yapacam turkce yok dıller bolumunde
merhaba verdiğiz güncellemeyi telefonuma daha önce attım türkçeleştirdim temmuz güncellemesi çıkmış sanırım ama başka sitelere güvenemediğim için buraya sormak istedim temmuz sizde varsa upload edermisiniz , emeğinize sağlık
kardeşim çok teşekkürler.. dün siteden bir tane indirdim baya değişikti.yedeklemeyide unuttum sonra bunu görünce yükledim sayende telefon ilk günkü gibi oldu.. çok teşekkürler...