Bazı oyunların çalışmamasının sebebi oyunların uyumlu olmaması genelde oyunlar 5230 lar ile uyumlu oluyor ama çoğuda 5233lerde çalışıyor birkaç tanesi uyumsuz çıkar oda çok önemli değil..diğer yazılımlardada uyum sorunu oluyor oyunların bazılarını çalıştırmadığı oluyor.ama önemli olan dokunmatik algılaması menu geçiş hızları çok fark ediyor bu yazılımda..
evet usta dokunmatik algısı ve menü geçişleri gercekten hissedilir şekilde arttı . bişey sorucam telefonu ilk aldığım zamanda aynı sorun vardı hala var ama bunun biri sorun olup olmadığı hakkında bilgim yok fotograflara bakarken tam ekran yada küçük ekran fark etmiyo bazen fotolar kendi kendine kayıyo sensörden mi kaynaklanıyo bu bazen gercekten canımı sıkıyo bakmak istediğim bi resime tam bakarken başka bi resime geçiyo direk
ekranı oynatıyorsundur sensor algılıyor..resim küçük olduğu zaman bende kayma yapmıyor elimle kaydırıyorum.ekranı yan çewirdiğim zaman telefonu sağa sola eğersen kayma oluyor...
Bazı oyunların çalışmamasının sebebi oyunların uyumlu olmaması genelde oyunlar 5230 lar ile uyumlu oluyor ama çoğuda 5233lerde çalışıyor birkaç tanesi uyumsuz çıkar oda çok önemli değil..diğer yazılımlardada uyum sorunu oluyor oyunların bazılarını çalıştırmadığı oluyor.ama önemli olan dokunmatik algılaması menu geçiş hızları çok fark ediyor bu yazılımda..
Begenmediysen yuklemezsin.çogu arkadasa lazımdı bunlar hiç olmazsa garantiden gitmez cihaz bi sorun oldugu zaman.5233 ü bilmem ama 5233wifiyi en iyi sekilde çaliştıran 5233wajvıg7 dir.forumda kullanan herkese sorabilirsin.
Begenmediysen yuklemezsin.çoğu arkadasa lazımdı bunlar hiç olmazsa garantiden gitmez cihaz bi sorun oldugu zaman.5233 ü bilmem ama 5233wifiyi en iyi şekilde çaliştıran 5233wajvıg7 dir.forumda kullanan herkese sorabilirsin.
yazılım atmıştım maksat menüde değişiklik olsun diye ama bluetooth ta hata verdi kameram dondu sahte aramayı etkinleştiremedim v.b. hatalar vardı çok tşkrlr yardım için..!!
üstad yazılımı downloaderla yükledim herşey çalışıyor fakat arama yapmıyor nedendir acaba şebeke görünüyor.daha öncesinde 5230 yüklemiştim ondan sonra başladı bu arama yapmama işi bende senin verdiğin versiyonu tekrar attım fakat yine aynı arama yapmıyor.
bence bu firmwareyi yüklemeyin güzel bi şey değil . Telefonu ilk aldığımız zamanki firmware yazmış ama öyle değil mesela menüde çiftg sekme yok ve widgetler yüklenmiyor .