Samsung Star S5233 Mesaj Hafızası Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

icapci1994

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star S5233 Mesaj Hafızası Sorunu
Arkadaşlar s5233'de bildiğiniz gibi mesajları telefona kaydediyor.En fazla 500 mesaj bulundurabiliyoruz telefonda.Yeni mesaj alabilmek için eskileri silmek gerekiyor.Fakat benim silmek istemediğim mesajlar var.Bu mesaj sorunun nasıl çözeceğiz bi yardım lütfen :(

yuchell89

yuchell89

Üye
500 sms bulundurbildin mi ki?? bende 227 sms vardı hafıza dolu dedi. sen bana yardım edebilir misin :D

exoz

exoz

Üye
Aynen 22o oluyo doluyo :S
çok iğrenç bişe... Hafıza kartı var ona bile taşınsa sınırsız gibi olsa uf ya
çok kötü bunu yapamamak !

silver021

silver021

Üye
walla corby proda 1300 sms hafızası var.. ben hepsini kullanıyorum.. ancak ben arada bi fark yok biliodum.. yanılmışım varmış

s3mp3r0r

Üye
gönderilen + gelen = 500 sms gönderilenleri kaydetmezseniz gelen kutusunda 500 tane sms barındırabilirsiniz. Bu sorun bu telefonun sorunlarından bitanesi .

cihancndn

Üye
gönderilen + gelen = 500 sms gönderilenleri kaydetmezseniz gelen kutusunda 500 tane sms barındırabilirsiniz. Bu sorun bu telefonun sorunlarından bitanesi .

başka ne tür sorunları var hocam bu telefondan kardeşime almayı düşünüyoruzda?

sinan88k

Üye
sms harflerinin büyüklüğü küçüklüğü etkiler mi ?

zenithar

zenithar

Üye
vLLa benim tLfnm bundan bence c0k qzL bi teLfn..Tavsiye ederm..

ozansal

Üye
gky05

gky05

Üye
bende de 220 de doluyo millet 500 ü buluyo isyan ediyo :D:D nasıl iş anlamadım :kop:

ercannss

Üye
arkdaslar bnm samsng starda ılgnc bı sorun var baskalrnda yasnıomu bılemıcem . mesaj sorunu aynı mesajlar devamlı gelıp duryuo ornegn bırısı 1 tane msj atsa bana 10 tane gelıo ard arda teldemı ılgılı sorun yoksa aveylamı:allalla:

rapimking

rapimking

Üye
aynen 230 mesaj sakladığımı hatırlamaz gbiyim çünkü hafızası doluyodu xdxdxd

Tuncay.erol

Tuncay.erol

Üye
Bu olayı çöen bir firmware vardı ve Corbyde su anda kullanıyorum hafıza kartına yüklenıyor telden cd haline getiririsem paylaşıcam

berkay3422

Üye
Yaw ben telefonu alalı 1 ay falan oldu ama öyle mesajla hafıza dolma gibi bir proplemim yok sanırsam. Gelen mesajlar şuanda 292 giden mesajlarda 317 toplamda 600 ü bile geçiyor....

--------------- Ekleme ---------------

Telefonunuzdaki hafıza doluluğuna bakın ;)

terminator23

Üye
M8800 Pixonda da Oyle 300KB fazla olanları silin bence

rapimking

rapimking

Üye
ya bide benim telefonun sağ alt köşesinde beyaz ekrandayken bi ekranda siyahlık oluo ama bişi varsa gözüküo normalde gözükmüo renkli olduğunda servise vermem gerekirmi

gerilla223

Üye
arkdaslar bnm samsng starda ılgnc bı sorun var baskalrnda yasnıomu bılemıcem . mesaj sorunu aynı mesajlar devamlı gelıp duryuo ornegn bırısı 1 tane msj atsa bana 10 tane gelıo ard arda teldemı ılgılı sorun yoksa aveylamı:allalla:
bende de aynı sorun var bişey anlamadım garantiye getircem telefonu.

~ Fortune .#

~ Fortune .#

Üye
Ya telefonun herşeyi bitti de mesajlara mı geldi sorun :)

ahmetyumuşakdaş

Üye
ercan kardeşim aynı telefon aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim bir çözüm buldunmu banada yardımcı olurmusun ? [email protected]