samsung star s5233 için içeri girin yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dgn61

Üye
    Konu Sahibi
samsung star s5233 için içeri girin yardım edin
samsung star s5233T için firmware yükledim ama çalışmadı :ağlarım: şimdi nasıl geri döndürebilirim yardım edin lütfeen )):

Yada telpa veya başka biyere götürsem yaparlarmı?

technoshark

technoshark

Üye
sanırım telefonunu tekrar fabrıka moduna ceksen olmuyacak gıbı...

technoblue

technoblue

Üye
telefonun içeriğini pek bilmiyorum ama görev yöneticisi varsa oradan müdahalade bulunabilirsin. hiç bir şekilde kaldıramıyorsan @technoshark'ın dediği gibi fabrika ayarlarına döndürmelisin.

dgn61

Üye
    Konu Sahibi
firmware çalışmadı o yüzden fabrika ayarlarına geri döndüremem ki. orjinal firmwaresinide aradım ama hep wifili yada hiç özelliği olmayan modelde var . tv'lisinin firmwaresi yok. ama bulan olursa lütfen söylesin.

----------Eklendi @ 18:59:30 ---------- Yazıldı @ 18:06:51 ----------

+++

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Firmware bulamadıysan yetkili samsung servis merkezine götür, yazılım yüklerler. Eğer ki başka bir modelin yazılımını yüklediysen ve telefon açılmıyor ise serviste anakartını değiştirirler. Arıza kaydı için "açılmıyor" olarak kayıt bırak. Diğer türlü kullanıcı hatası olarak sana kitlerler, anakart ücreti çıkartırlar. Yüksek bir mebla ödemek istemezsin değil mi? :))

navti

navti

Üye
bendede mobile tv var bu forumda var dır firmware ler aynışey benimde başıma geldi eski firmwareni geri yükle :oke:

dgn61

Üye
    Konu Sahibi
bendede mobile tv var bu forumda var dır firmware ler aynışey benimde başıma geldi eski firmwareni geri yükle :oke:

seninki orjinal sürümse *#1234# yapıp ordaki firmwarenin kodunu werirmisin? :)

dgn61

Üye
    Konu Sahibi
+++

dgn61

Üye
    Konu Sahibi
+++

faree3

Üye
bence baska firmware yükle sonra götür telpaya güncelleme istiyorum de yaparlar bende aynısın yaptım 5233w kullanıyorum değiştirdim sonra gönderdim yapıp verdiler

dgn61

Üye
    Konu Sahibi
ücretsizmi yapıolar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...