Samsung Star Player One Six Theme [Açıklamalı Kurulum]

Sponsorlu Bağlantılar

Paranoya

Paranoya

Üye
niye bukadar ısrar ediyosunki adam vermek istemiyo .

ege970

ege970

Üye
ısrar etmiyorum adam gibi söylüyorum onun adamlıgına sıgmıyo napalım... ayrıca benim yapacagım şeyler senin çok işine yarayacaktı.. sen bilirsin

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
iyide kardeşim ben wifi kullanıyorum wifiye göre buton ekliycem şey yapıcam + nasıl editlenir bilmiyorum ondan bi site versen bakıcaz?

benim anlamadığım neden bu kadar cimri davranıyorsunki
ne oyun sitesi veriyorsun ne birşey merak etme sana rakip olacak değilim sadece kendim için istiyorum
bi fireware bide şu oyunları buldugun siteyi istedik ama ne kadar özelse artık bilmiyorum bi wwwsunu bile yazmıyorsun.. nolursun bari özelden verde bi halta yarayalım şurda 500 tl verdim telefona bi yapabildiğim yok 1-2 site versen ölmessin heralde

Arkadaşım birincisi benim girdiğim sitede wifi için firmware yok.İkincisi İster veririm ister vermem.Üçüncüsü ben arayarak buldum sende arayarak bulabilirsin.Dördüncüsü Daha fazla uzatmayalım bu konuyu.

ege970

ege970

Üye
dördüne vereyim cevabı buldum zaten...

Paranoya

Paranoya

Üye
s5230 firmwaresine zaten buton eklesnde wifi çalışmaz . he şunu yaparsın firmwaredeki rc1 dosyasının içi menünün tasarımını yani butonları falan barındırıyor wifi için olan firmwarenin rc1 ini açıp içindeki swf leri editlemen gerek .

--------------- Ekleme ---------------

şu rc1 açma falan dedim ya onun programı bu konuda var benim eski bir konum : http://www.maxicep.com/samsung/samsung-star-windows-7-gorunumlu-firmware-320232.html
konunun ismine bakma sen o zmn ben bile şaşırmıştım nasıl yapıldığına şimdi kendim bile yapıyorum :D

abdulhey66

Üye
slm ben herseyi yaptim multiloader de ama port search a basiyorum benim telefonu bulmuyor.usb modemim 1.0 acaba 2.0 mi olmasi lazim.windows 7 premierum kullaniyorum.bana yardimci olabilirsiniz

Paranoya

Paranoya

Üye
slm ben herseyi yaptim multiloader de ama port search a basiyorum benim telefonu bulmuyor.usb modemim 1.0 acaba 2.0 mi olmasi lazim.windows 7 premierum kullaniyorum.bana yardimci olabilirsiniz

O önemli değil . Bende vista kullanıyorum Multiloaderda taktığım zaman altta yazı geliyor '' bu usb aygıtını daha hızlı kullanabilirsiniz '' diye ama sorun değil o gelen yazıya tıkla altta seçenek gelecek '' bu yazıyı gösterme '' falan diye ona tıkla sorun çözülür :maxicep:

_iceboy_

_iceboy_

Üye
çok çok çok saol qimoo çok teşerkürler paylaşım için deniyorum

MaxiHan

MaxiHan

Üye
ya bende samsung star wi-fi var.daha ilk defa yapıcam firmvare.lütfen wi-fi li bişi verebilirmisin???:op:

bu arada telefon kısmında iphone yazıo ama şu an bozuldu:ağlarım:

çok saol gimooo.şu an anlatımlara bakmadan firmware yapabiliom saoool:D

ahmeht2

ahmeht2

Üye
tr olmadıgı ıcın boş :D

baros222

Üye
beyler ben bynu samsung star 5233 de olur mu ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
ben artık firmware i gçtm,patch yapıom,hatta editliyom ve şu an anamenüsü masaüstü 5800,ana menü iphone 4 olan bir swf yaptım.isterseniz eklerim :D

sego1

sego1

Üye
şu iphone 4 olanı eklesen bide nasıl yaptığını yazsan

yha bende samsung star 5233w wifi var yüklemek istiyorumda şimdi benim için wifi önemli deil yüklesem olurmu

dragon_17

Üye
arkadaşlar deneyip çalıştırabilen var mı ? konu amacının çok dışına çıkmış.. deneyip çalıştıran varsa yazsın ona göre indirip yükleme yapıcam..

aykutbasyigit

aykutbasyigit

Üye
port search e basıyorm yanıp sönüyo görmüyo telefonu?

cylnn

Üye
ya bu multıoder mı ne ben neden onu açamıoyorum indirıorum ama acılmıo ?

multılaoder ? ark. ben de acılmıo neden ? bilen yardımcı olsun ltfen!

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Açılış ekranındaki yazıyı değiştirip insanları kandırmayla olmaz bu işler . Biraz daha çalışman gerek . Bu temayı senin yapmadığını ve kimin yaptığını biliyorum o yüzden boşuna milleti ''gördüğünüz herşey bana aittir'' diyerek kandırmaya çalışma YEMEZLER .

Bidahakine temiz paylaşım yapmanı öneririm !

adam zaten ">> Anlatım, linkler ve video bana aittir. <<" demiş.. Niye cebelleniyorsun..!!

ixmaix

Üye
kardeş S5603 e kursak çalışırmı yardımlarını bekliyorum ? şimdiden saol

yaw beyler bilen yokmu bu themes S5603 e uyuyormu söyleyin allah allah

arifemre10

arifemre10

Üye
bunun türkçesi yokmu???

Üst Alt