Samsung Star Kapak Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
Bu star wifi de kapak degiştiren arkadaslar irtibata geçebilirmi pm ile bekliyorum...

eaglemania34

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Benim Star 5233 Wi-Fi Siyah kasa telefonum var. Kasa çok az çizikli ve hasarsız olmasına rağmen Beyaz kasa ile değiştirmek istiyorum. Bu değişimi İst Anadolu yakasında yapan yerler biliyor musunuz? Veya bu değişimi 4.leventte Telpa'ya yaptıran var mı?

Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.

eaglemania34

Üye
Yardımcı olacak yok mu arkadaşlar?

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Yavv bende hem ön hem arka kapağı değilde, sadece arka kapağı değiştirmek istiyorum. Sadece o ayrı satılıyor mu?

Paranoya

Paranoya

Üye
Yavv bende hem ön hem arka kapağı değilde, sadece arka kapağı değiştirmek istiyorum. Sadece o ayrı satılıyor mu?

evet satılıyor , sahibinden.com da ve gittigidiyor.com da mevcut orjinal arka kapak :oke:

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Arkadaşlar cihaz garantili bile olsa kullanıcı isteği üzerine olduğu için ücretli olur. Yan sanayi kasa kapak alıp taktırmayın sakın garantisi biter cihazın. Hiçbir şeyi garanti dahilinde yaptıramazsınız. Ücretli olarak samsung servis merkezinde değişimini yaptırabilirsiniz.

Paranoya

Paranoya

Üye
Arkadaşlar cihaz garantili bile olsa kullanıcı isteği üzerine olduğu için ücretli olur. Yan sanayi kasa kapak alıp taktırmayın sakın garantisi biter cihazın. Hiçbir şeyi garanti dahilinde yaptıramazsınız. Ücretli olarak samsung servis merkezinde değişimini yaptırabilirsiniz.

fiyatını biliyormusun kesin olarak ?

Üst Alt