Samsung Star Kapak Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

ilkerkurt

ilkerkurt

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Kapak Değişimi
selam arkadaşlar benim bi sorum olacak.
samsung star'da kapak değişimi yapılıyormu. şuan metallic kullanıyorum ama siyah renk daha çok hoşuma gidiyor. bu telefonlarda renk komple değiştiriliyor mu?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: farukerhan

silver021

silver021

Üye
ben E250 ceplerin kapaklarının değiştiğini gördümde samsunglar genelde öyle plastik kapak üretmiyorlar..

yani bu pek mümkün değil.. ayrıca yeni aldıysan garantisi dahi düşebilir böyle bi değişimde..

knife130

Üye
Deisiyo olmasi lazim bende siyah alcaktim kalmadigi icin metalik aldim ama siyah parmak izi birakiyo bence en iyisi metalik

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
emrepreston

emrepreston

Üye
yapılmıcak birşey değil ama silver021 arkadaşımızında dediği gibi garantisi düşebilir ayrıca dokunmatik ekran olması nedeniyle öyle bi değişimden sonra eskisi kadar verim alamayabilirsin.. Ama değiştirsende 1 ay sonra siyah olmasının bi önemi kalmaz bence.. :)

kefeli61

kefeli61

Üye
degısıyorlar 50 tl ye ben degıstım

ilkerkurt

ilkerkurt

Üye
    Konu Sahibi
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
değişiyo ama yetkili bir ağazadan değişitirmenizi öneririm çünkü kapak ile dokunmatik panel yapışmış durumda en ufak harekette yırtılabilir ve baya bi para bayılabilirsiniz

_iceboy_

_iceboy_

Üye
nerde degiştiriliyor

qimoo

qimoo

Üye
Arkadaşlar bende sordum çin malı kapak 30 tl ama çok dandik.

Paranoya

Paranoya

Üye
Ben kaçakçıya sordum 35 TL orjinal hemde dokunmatik panelle birklikte .

memocaptan

Üye
sadece orta kapağı değiştirmek ne kadardır acaba orjinali

saban52

Üye
Arkadaslar ben bugun değiştirdim ön panel ile ekran dokunmatiği ayrı değişiyor zaten o dokunmatik panel ondeki ayrı olarak da satılıyor 20 - 30 tl arası kapak ve diğer parcaları ise TELPA GENPA MOBİLTEK gibi cep tel magzalarında cok rahatlıkla orjinalını bulabilirsiniz. ben değiştirdim bugun sadece ekran hariç on ve arka kapak 15 tl ücret verdim eskısınden hiç bir eksisi yok artısı var cünkü 0 gibi tel oldu. 2.ci sunu soyleyeyım telefon kapak değiştirirken on panelide siza satmaya calısacaklar. eğer ekranınız temız ise sadece kapaklarını isteyınız cünkü adam sizlere ekran panelinide satmaya calısacakdır. ve her türlü değişimden sonra orjinal ise aldıgınız kapak lar ekranlar vsvsvs. kesinlıkle performansdan düsüklük yasatmıyor. aksine telefona daha temız bir görünüm kazandırıyor :)

lebron_94

Üye
garanti 25 tl ye değiştiriyor

asminnnx

asminnnx

Üye
benim pembe. Ama arkadan cok kötü duruyo :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
emre kaçk seni evden polisler almasın
ben dediğiniz çin malı kapağı denedim çivi ile bile çizemedim ne iştir :D

SIRADIŞI

Üye
bişi sorcm kapağı garanti değiştirio mu bide bu telin beyzı var bnde ama ekran yanlarında metal serit var ve kuck bi kısmı soyuldu bunu garati karsılıo mu yada paryla kapak değiştirdiğimde değişir mi yoksa drek telefonun bi kısmı mı cvp içn tşkler smdiden

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
evet garant değiştirir

5233 star

Üye
samsung prestonun kesin fiyatını bilen war mı bn teknosada 499 tl olarak gördüm ama fiyatını düşmesi gerekiyor...

Takipçi Satın Al

Üst Alt