davutcankrks5 Üye çalıştımı? --------------- Ekleme --------------- asd --------------- Ekleme --------------- bndede çalışmadı ama kaldıramıyorum --------------- Ekleme --------------- konuyu silemem hesap banlanmış --------------- Ekleme --------------- hay allahım ya 5800da boy boy varrr bu oyunnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!
çalıştımı? --------------- Ekleme --------------- asd --------------- Ekleme --------------- bndede çalışmadı ama kaldıramıyorum --------------- Ekleme --------------- konuyu silemem hesap banlanmış --------------- Ekleme --------------- hay allahım ya 5800da boy boy varrr bu oyunnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!
Pianist07 Üye Post kasmak isteyen bu konuya yorum yapıyor arkadaş Çalışmayan şeye teşekkürler yazıp duruyor herkes
osmanery Üye Kendin denemediğini başkalarına denettirip paylaşma yapmak olmaz. Önce kendiniz denemeniz gerekirdi
Pianist07 Üye capkın_boy' Alıntı: ya arkadaşlar telefona atıyorum bendedede star wifi war ama acılmıo yardım edin Genişletmek için tıkla ... Açılmaz tabii ki Uygulama bozuk
capkın_boy' Alıntı: ya arkadaşlar telefona atıyorum bendedede star wifi war ama acılmıo yardım edin Genişletmek için tıkla ... Açılmaz tabii ki Uygulama bozuk