Samsung Star için Sensörlü Oyun Arayıpta ßulamayanlar!!!ßURAYA

Sponsorlu Bağlantılar

qokcirkin

Üye
ellerine sağlık kardeşim..

shadowmanfrk

Üye
arkadasm sensorlu oyunları ındırdım fakat sadece jad dsyası var onlarla oyunlar yuklenmıor bazılarnda da baska rar dosyarı var naısl yukleme yapılcak anlatabılır msn?

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Teşekkürler :)

serdyy26

serdyy26

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık kardeşim..
önemli değil:oke:
arkadasm sensorlu oyunları ındırdım fakat sadece jad dsyası var onlarla oyunlar yuklenmıor bazılarnda da baska rar dosyarı var naısl yukleme yapılcak anlatabılır msn?
rar dosyalarını çıkarttığın zaman zaten içinde ki bütün jad dosyaları çıkıyo.onud telefonuna atıp kurabilirsin..:oke:
Önemli değil:oke:

shadowmanfrk

Üye
önemli değil:oke:

rar dosyalarını çıkarttığın zaman zaten içinde ki bütün jad dosyaları çıkıyo.onud telefonuna atıp kurabilirsin..:oke:

Önemli değil:oke:

olmuor kı coins denen oyunda mesela jad ı attım sora rar lı dosyadakılere cıkarttm yuklemeye calıstım olmadı jar arıor mutlaka zaten jar olmadan yüklemez bazı oyunlarda sadece jad dosyası koymussun o da yuklenmıor sadece jar ı olsa tmmda...ayrıca rar lı dosyaları cıkarttıgn zmn jad dasyası cıkmıor meta inf ve ses ve resm cıkıor progrm calısnca ıcınde kullanılcak seler ama yukleme yapmadıgı ıcın bı ıse yaramıor bıldgın bı cozum var mı?

halil333

Üye
slm arkadaşım paylaşım için tşk ama rar şifre istiyor şifre ney koyarsan sevinirim

fatihcanery

Üye
montede kesinlikle sensörlü oyun olur,çünkü bi kod vardı sensörün doğruluğunu ölçen gayet güzel çalışıyodu.iş yazılımda arkadaşlar onu da kim yapar bilmem

fatih kuzubas

Üye
saol

mustafa37821

mustafa37821

Üye
Süresi Dolmuş :S