Gelecekte yeni Titanfall oyunları görebiliriz

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Gelecekte yeni Titanfall oyunları görebiliriz
Call of Duty 4: Modern Warfare'i geliştiren ekibin kurduğu Respawn Entertainment'ın yeni oyunu Titanfall 2'nin çıkışına çok az kaldı. İlk oyunu partnerlik sebebiyle sadece PC ve Xbox platformlarına çıkan serinin yeni oyunu bu kez PlayStation 4'e de geliyor.

Respawn'ın kurucusu Vince Zampella ekibin bir üçleme fikrine sahip olmadığını söyledi. Ancak Titanfall 2'den sonra yeni Titanfall oyunları ve hatta mobil oyunlar üzerine de çalışabilirlemiş.



"Şimdilik kafamızda bir üçleme fikri yok. Bir şey yarattığınızda kabul edilmesini ve sonrasında gelen nesiller boyunca insanlar tarafından sevilmesini umarsınız. Daha fazlasını yapacağımızı umuyorum. Büyük ihtimalle daha fazlasını yapacağız, zaten bildiğiniz üzere, daha mobil oyunlarımız var. Titanfall evreninin yaşamaya devam ettiğini görmek isterim. Bence genişlemeye oldukça müsait ve bu evren ile yapabileceğimiz daha çok şey var. Burada (Respawn) Titanfall evreni için gerçekten harika fikirler ortaya atılıyor ve ben hepsinin hayata geçirildiğini görmekten keyif duyarım."

Mobil oyunlar deyince kafanız karışmış olabilir, zira çok fazla lafı geçmedi daha önce. Titanfall'ın iOS ve Android platformları için bir mobil oyunu da geliyor. Respawn'ın mobil oyun firması Nexon ile anlaşması sonucu ortaya çıkan Frontline adlı oyun bu sene içerisinde çıkacak. Titanfall evreninde geçen Hearthstone tarzı bir kart oyunu olacak.

Titanfall 2, 28 Ekim 2016'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkacak.

Alıntı.
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'


Üst Alt