Samsung Star hakkında yardımlarınız gerek.Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ForMyPeople

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star hakkında yardımlarınız gerek.Lütfen.
s5233w teLefonum var arkadaşlar ama bazı sorunlarım var lütfen yardım edin artık...

1-Arkadaşlar mesaj kapasitesi sadece 200-210 civarı mesaj gelince doluyor ne yapmam lazım bi yapamadım şunu sürekli silmem gerekiyor.

2-Opera-mini ve ebuddy msn açınca wi-fi den girmeme rağmen kontür yiyor gprs ayarlarını yapmama rağmen

3-Çektiğim resimleri masaüstü resmi yapmak istiyorum baya daraltıyorum ama genede cok yakın görüntü oluyor ne yapmam gerek ?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum lütfen yardım.

haltie

haltie

Üye
2-Opera-mini ve ebuddy msn açınca wi-fi den girmeme rağmen kontür yiyor gprs ayarlarını yapmama rağmen

burda bir hata var olmaması lazım :s

SAINT1

SAINT1

Üye
Bie modeme Wi-Fi ile bağlandığın zaman menü/tarayıcı/ayarlar/tarayıcı profillerine girip bağlandığın modemi işaretlemen gerekir.
Eğer bir uygulamayla nete bağlanacaksan oyunlar ve daha fazlasına gir sağ alttaki diğer'e tıkla bağlantıları seç buradanda bağlı molduğun modemi seç.GPRS'le işin olmayacak.gprs seçi olduğu sürece kontörlerin havalarda uçuşur.
duvar kağıdı yapmak içinde samsung'un orjinal duvar kağıtlarından birini bilgisayarında aç. sonra oradaki boyuta göre 3 resim diğerlerinin üzerine gelecek şekilde yapıştır.paint'te yapma resmin deforme olur photoshop'ta yap.olmadı siteyi araştır.bunun için özel programlar var resimleri atıyosun o gerisini hallediyor.

Mesaj olayına gelince.Bu çok basit yapcek bişi yok :ehe.Varsada bilene rastlamadım daha.

ForMyPeople

Üye
    Konu Sahibi
yardımLarınız için çok teşekkürler.

SAINT1

SAINT1

Üye
EyvAllah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt