Samsung star firmware yükledim ama hiç açılmıyor... Yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star firmware yükledim ama hiç açılmıyor... Yardım!!!!
Arkadaşlar sitelerde gösterildiği gibi aynı şekilde yaptım önce alttaki mavi çizgi dolmadan yarıda kaldı daha sonra farklı bir tane daha yükledim ondada error verdi:ehe, sonra telefon hiç açılmaz oldu:ehe. download bile çıkmıyor. Telefon kendini sonsuza kadar uyku moduna mı aldı, gencecik telefonumu sonsuzluğa uğurlamakta istemiyorum ve acil yardımlarınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.:ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bataryayı çıkar tak bişeyler yap gitti gencecik telefon :D

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
bataryayı çıkar tak bişeyler yap gitti gencecik telefon :D
Aynen yaa o diil garantiside yok ki müşteri hizmetlerine çemküreyim:ehe. Forumdaki arkadaşlarla her yöntemi yaptık download moduna dahi geçiyor ana kart yanmış olabilir galibaa walla o durumda direk satarım ölüsünü, 100 tl anakarta para vermem ama yarın bir soram belkide yazımsaldır.:angry:,

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Şarjda açmayı dene usbyi bağla öyle açmayı dene olmazsa anakart yanmış olabilir garantisi olsaydı servis ücretsiz değişirdi.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Şarjda açmayı dene usbyi bağla öyle açmayı dene olmazsa anakart yanmış olabilir garantisi olsaydı servis ücretsiz değişirdi.

Yok kardeş neler denedik neler tık tık, şarjda olmuyor bu zaten bi b.... olduğunu gösteriyor:ehe. Ne kadardır acaba anakartlar:aha:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
olum geçen hava atıyodun orjinali yğklü bende gerek duymuyorum firmwareye diye demekki gerek duymamaktan ziyade yapamıyormuşsun :P :P
:ehe:ehe

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
olum geçen hava atıyodun orjinali yğklü bende gerek duymuyorum firmwareye diye demekki gerek duymamaktan ziyade yapamıyormuşsun :P :P

Boşa dememişler ya meraktan ya y......diye:ehe. Hep ooo okuzz youtubeden yapacam diye göçtü:angry:

----------Eklendi @ 15:15:15 ---------- Yazıldı @ 13:36:04 ----------

Az önce verdim servise, anlattım neler geldi dertli başıma, uzattım ellerimi telefonumu istedim. Bir bilse ben telefonumu nasıl canımdan çok sevdim bu bedende can değil candan öteydi gece gündüz demedim açılsın diye dualar ettim uzattım elerimi telefonumu istedim:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe.

----------Eklendi @ 15:16:48 ---------- Yazıldı @ 15:15:15 ----------

Adama söyledim şarjda olmuyor download modunada geçmiyor dedim acaba anakartı mı yaktım dedim oda yok öyle birşey olmaz dedi firmware yüklerken,inşallah firmware yükleyerek düzeltirler pek umudum yok ama olarsa 20 tl vercem.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
inşallah olur dostum.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Yok yaaa olmadııı yapamadılar. Adam yazılım telefonu görmüyor dedi:ağlarım:.Galiba telefonum pert oldu:ehe.Satıp üzerine ekleyip bişiler almam lazım.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Sanırım pert olmuş bataryayı çıkarıp beklet bi kaç saat sonra usb de veya şarjda açmayı dene biraz dene baktın olmuyo ölüsünü sat gitsin. :good:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
olum üzüldüm lan :hmmm eee ne almayı düşünüyorasun :ehe

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
olum üzüldüm lan :hmmm eee ne almayı düşünüyorasun :ehe

Arızanın ne oldğunu anlayamadılar kı süper zekalar:ehe ona göre belki pahallı bişey yok, 50 tl falan çıkartılarsa yaptırırm ama 100 ü aşarsa yaptırmam o durumda forumda konu açtım onlardan birini düşünüyom. Konu karşılaştırmalarda.:ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Ölüsününde para etcegini sanmıyorum gerçi yaptır bence ucuz bi yolla :D

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Yaptırıp satarım belki elimde patlamasın diye hep telefoncular mı tilkilik yapcak birazda biz onlara tilkilik yapalım:ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Öyle yap :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt