Lütfen Yardım edin - Samsung star s5230. Firmware yükledim telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manoka

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım edin - Samsung star s5230. Firmware yükledim telefon açılmıyor
Arkadaşlar üstte belirttiğim gibi. Telefonumun sade qörünümünden sıkıldıqım için . Forumdaki temalara qöz atıyordum ve iLqimi çeken iphone 4 temasını indirdim yükledim ama Telefonu actıqımda Turuncu bir ekran cıkıyor kısaca hiç açılmıyor öyle kalıyordu. Ve sonra bunu düzeltmek için Orjinal temasını aramaya basladm sanrm Tema Firmware aynı sey dedm orjinal firmware bulduqumu zannedip indirdim onuda yükledim bu sefer ne download şeklinde açabiliyorum nede normal şekilde açabiliyorum tamirine 60 TL wermiştim artık yeter para wermek istemiyorum ne yapaym lütfen bana yardımcı olun durumum da müsait deqiL :S

----------Eklendi @ 20:58:57 ---------- Yazıldı @ 20:56:52 ----------

Lanet oLsun adam gibi bi qörünüm için bu kadar zorluk Çok saçma allah belasını wersin bu telefonu yapan insanların :S

----------Eklendi @ 21:30:31 ---------- Yazıldı @ 20:58:57 ----------

yardım edin Lütfen :S

Peocawe

Peocawe

Üye
Keşke yapmadan önce iyice bi araştırsaydın kardeşim. Benimde hoşuma gitmişti yapcaktım iyice araştırdım senin durumunda bir çok insan vardı vazgeçtim. İnşallah düzelir ama sanırsam bu durumda garanti dışına çıkmıyodu tabi garantisi geçmediyse telefonunun bi götür derim. :allalla:

İyi Forumlar.

manoka

Üye
    Konu Sahibi
qarantisi Yok maLesef :( Çok pahalıya patlycak desene :(

----------Eklendi @ 21:44:40 ---------- Yazıldı @ 21:43:41 ----------

ya mantıklı açıklama yapıyorlar ama koydukları şey farklı gt-s5230 için yazıyorlar werdiqi linkteki Dosyaları indiriyorum kuruyorm ediyorm hatta resimli anlatımı war ona qöre yaptıqım halde telefon bu hale qeliyor . İsyan ettim ya :(

Peocawe

Peocawe

Üye
Hiç başıma gelmediği için böyle bi durum pek bilgim yok. Bilseydim sabaha kadar yardım edebilirdim çünkü bilirim bu tür sıkıntıları. :)

Saçma zaten ayrıyetten tema ekleme olayı. Eğer fazladan tema ekleme olsaydı bunu samsung yapardı.

manoka

Üye
    Konu Sahibi
Canın saqolsun kardeşim :) yarına kadar inş biLen birisi çıkar qercekten Ya telefonu bi daha kullanmycam yada warsa bi çözüm yolu uyqulycam inş olr :( iyi forumlar kardeşm :)

Peocawe

Peocawe

Üye
İnş. düzelir. Teşekkür ederim sizede :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
tek çözüm eğer telefonun avila ise!!
S523WJVIE7

yazılımını yüklemek ben öyle çözmüştüm.orjinal yazılımı S523WJVIE7 dir:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt