Arkadaşlar yardım samsung star firmware sorunnu !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım samsung star firmware sorunnu !!!!!
Arkadaşlar ben samsung star a firmware yüklemek istiyom ama olmuyo mesela herşeyi indirip yapıyom ready yazıyo sonra downloada basıyom herşeyi doğru yapıyom eminim gerçekten eminim :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım: hata veriyo diyo ki ****** port open error! yada warring security fail! diyo nabmam lazım lütfen :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

snnoslm

Üye
Atma kardeşim ne diye firmware atıyorsunki ne b*ka yarıyor yani o firmware ben attım en az 30 değişik firmware denedim ne oldu neticede her boku aynı fakat gel gelelim tuş kilidinden sadece yandaki tuş ile çıkıyıor yanş öndeki tuşlara basınca ekranın ışığı bile yanmıyor ne oldu iyimi oldu şimdi sıçtık telefonun içine hiç bi yerde orijinal firmware bulamazsın sadece servisinde var o da 1 haftadır 3 dakikalık işi yapamadı tam bi salaklıktır firmware işi ben yaptım oradan biliyorum

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
Atma kardeşim ne diye firmware atıyorsunki ne b*ka yarıyor yani o firmware ben attım en az 30 değişik firmware denedim ne oldu neticede her boku aynı fakat gel gelelim tuş kilidinden sadece yandaki tuş ile çıkıyıor yanş öndeki tuşlara basınca ekranın ışığı bile yanmıyor ne oldu iyimi oldu şimdi sıçtık telefonun içine hiç bi yerde orijinal firmware bulamazsın sadece servisinde var o da 1 haftadır 3 dakikalık işi yapamadı tam bi salaklıktır firmware işi ben yaptım oradan biliyorum

bişey sölüycemde konuda argo kullanma birde ben kullanıcam abi android felan artısı oluyo daha iyi oluyo sen sadece benim hata mesajını düzeltmeme yardım et

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
arkadaşım çözümü bilmiyorum ancak bir ihtimal samsung star tv kullandığın için olabilir :ehe çünkü internette fazla yok 5233t firmwaresi o yüzden 5233a teması yüklemeye çalışıyor oloabilirsin dikkat et o.O

----------Eklendi @ 13:36:33 ---------- Yazıldı @ 13:12:09 ----------

orjinali var hatta tamamen 5233 oluyor telefonum öyle açılıyor bluetoothta 5233 gözüküyor...

snnoslm

Üye
senin hatan şundan kaynaklanıyor bende de olmuştu çözmüştüm keşke yapamasaydım neyse sen samsung new pc studio yu yükleyeceksin ki telefonun tüm driverleri yüklensin driverler kurulduktan sonra multiloaderi açıp port search dediğin zaman telefonun marka ve modeli yazacak bi tanesinde onu seçip yükleyeceksin ama yapma bak sana son kez söylüyorum YAPMA bi B*KA yaramaz diyorum sana ayrıca orijinal firmware link atabilirseniz mübarek gün bol bol dua ederim size dostlar bak nasıl efendi oldum 2 dakikada :d

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
BİLMİYORUM BENİMKİ 5233W SENDE ÇALIŞMAYABİLİR:hih:

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
senin hatan şundan kaynaklanıyor bende de olmuştu çözmüştüm keşke yapamasaydım neyse sen samsung new pc studio yu yükleyeceksin ki telefonun tüm driverleri yüklensin driverler kurulduktan sonra multiloaderi açıp port search dediğin zaman telefonun marka ve modeli yazacak bi tanesinde onu seçip yükleyeceksin ama yapma bak sana son kez söylüyorum YAPMA bi B*KA yaramaz diyorum sana ayrıca orijinal firmware link atabilirseniz mübarek gün bol bol dua ederim size dostlar bak nasıl efendi oldum 2 dakikada :d

forumda araştırma yap bulursun

----------Eklendi @ 15:54:36 ---------- Yazıldı @ 15:54:07 ----------

hemde alakası yok tv olmasıyla galiba sorun usb de yardım :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
En iyisi orjinal firware yi bozmamak ama illa yükleyecem diyorsan teknik servise götür.

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
teknik servis yapar mı ??? :hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

sinanpp

sinanpp

Üye
port open error! yada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...