Samsung Star Corby wifi için Wallpaper..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

candoga111

candoga111

Üye
yaptığın wallara hasta oldum abi bana bu programıda paylaşabilirmisin??? yada benim içn birazda animeler üzerindende çalışabilirsen sevinirim özellikle bleach ve death note şimdiden thanks

ahmet06040

Üye
merhaba bende honda type-r amblemlerinden oluşan bir wallpaper istiyorum yapabilirmisiniz sadece TYPE-r olcak ama 2001-2002 civic resimleride olabilir şimiden tşk

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

candoga111

candoga111

Üye
ichigo wall içn cok tşşkkürler abi bi tanede death note li yaparsan sevinirim özelliklede içinde Lawliet (namıdiyar L) olrsa tekrar tşşkkürler

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

ahmet06040

Üye
çok ama çok tesekkür ederim kardeşim allah razı olsun aslında programın ismini versen sen ugraşmasan

--------------- Ekleme ---------------

ama olmamışkiiii
benim telfn c3510 :(

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
widgetten yaparsan olmaz yukarda tarif ettigim gibi kırmızı çerçeveye göre ayarlayın arkadaslar o zaman oluyor...

baros222

Üye
kardeş eline sağlık paylaşımlar süper :D

ddamlapinar

Üye
Ya şöyle süper ötesi diyebiliceğim bir fenerbahçe temasıı istiyorum..Ya bide bişey sorabilirmiyim bu kullandığın program ne ?

Asim38

Üye
rica etsem BMW lerden birsey yapa bilirmisin ozellikle e46 kasasindan cok sevinirim :oke: butun resimlerde cok guzel ellerine saglik :oke::oke: bu arada bu duvar kagitlari S3653 corby wifi ye olmuyo ona uygun olursa ayrica super olur :)

ozn50

Üye
arkadaş lar bakın 13, sayfada programı linkini verdim indirin onu sonra da istidiğiniz< gibi yapım iş budur programın büyüklüğü 1,5 mg

tunaa14

Üye
arkdaslar rica etsem gsnin başka fotolarından oluşan bi wallpaper rica etsem

candoga111

candoga111

Üye
ozn arkadaşım indirdim programı ama nasıl yapılacağını anlamadım :( sn bi konu altında yada burada nasıl kullanılacağını anlatırsan sevinirim

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
programı paylaşayım arkadaslar ilgilenemiyorum çünkü...
işte Link Buradan indirebilirsiniz..

tkgenc

Üye
Alonso wallpaper istiorum ama ferrari f1 arabasının içinde olarak samsung monte için yapabilir misin?

goblinmb

Üye
SOuth parklı yapabilirmisin kardeş lütfen

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar üstte programı verdim indirip kurabilirsiniz sadece 2.5 MB kullanımı cok basiit bi deneyin isterseniz...

karabekir331

Üye
arkadaşlar BEŞİKTAŞ İÇİN YAPSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER ...şimdiden sağolun...:)
)

yaw..kusura bakmada başka beşiktaş fotoları yok mu samsung star vifi için şimdiden çok sağol....:)

yaw..kusura bakmada başka beşiktaş fotoları yok mu samsung star vifi için şimdiden çok sağol....:)

mokoko484

Üye
wallpaper ı nerden ındırebılırım offff :((((

Üst Alt