Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Star Canlı TV izleme buyrun :D
Sponsorlu Bağlantılar
burakbey37
Üye
ya kontör gidiomu
ulukilicc
Üye
xDé wifiyle bağlanınca gitmiyor
bumbum15
Üye
yha bn yapıyorum giriyor bağlantı kuruldu diyor sonra sunucu ile bağlantı koptu diyor neden olabilir
lokee
Üye
Eline sağlık, denedim çalıştı ama çok fazla kanal yok..
burakbey37
Üye
i
belfago
Üye
Kardeş eline sağlık çalışıyo
prens41tr
Üye
Samsung star wifi kullanıyorum. Ama açtığınız konuda yazılanları uygulamama rağmen tv izleyemedim. Dns başarısız hatası alıyorum. Nolur yardım
gunestepelı
Üye
Çok saol kardeş çalışıyo
LaHeY81
Üye
Dns Değiştirmedim Çatır Çatır Giriyorum Fakat Geçen Akşam iLk Denememdi Bi Süre Sonra Şifre FeLan DEmeye BaşLadı Yayını Kesti.. Sonrasında Tekrar Deneme Şansım oLmadı.. Bu Akşam Tekrar Deniyorum Açtım ÖyLe Showu YaLandan İzLiyorum BakaLım Geçen Akşam YAptığı Gibi Şİfre FeLan İsteyecekmi
Bide bişey sorucam arkadaşlar bendede Samsung star wifi var masaüstünde widget ler varya orda bi ünlem işareti var onu masaüstüne çektiğimde etkinlik yok yazıyor.Onu kaldıramadım bi türlü varmıdır bir çaresi
onu kaldımanın bir yolu yok o cevapsız aramaları mesajları göseren widget cevapsız arama varken widget menüsüne bak yoktur orda istersen cevapsız aramaları widget mensüne koyabilirsin
overdozz
Üye
eline saglık dostum . özellikle cine5 çok guzel calısıyor
fbuldur8888
Üye
sadece wifi da mı oluyor samsung star 5233 da olmuyor mu bir de internete girdiği için operatör ile alakası var mı
kaan45678
Üye
bn bulamadım
bikere
bunları nerden ypıon
--------------- Ekleme ---------------
daha sonrasında
indirirken dosya desteklenmiyor dio
06uz
Üye
çok iyide bişi sorcam ücretlimi bide eline emeğine sağlık
melihbyk
Üye
Bende Sadece Trt İle Show Çalışıyo Acaba Normalmi Yoksa Hepsimi Çalışması Lazım ...
EsraAy.
Üye
kanal d yok ya üzüldüm dizimi izleyemiyorum
erkinmahmutluog
Üye
ayarlardan değiştirebilityorsun kardeş
mikcak
Üye
bn de denedim siteye bağlanıyor ama video yu çalıştırmıyor neden :?