didyou
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben de samsung star kullanıcısıyım ancak mesaj sorunu bende olmuyor . Menülerde efekt konusu biraz saçma olmuş aslına bakarsanız . Telefon alıyorsunuz sonuçta oyuncak değil . Araba yarışı ben de bulamadım ama sitede Star için birçok uygulama mevcut , sadece biraz araştırmaya yeltenmek gerekiyor .
1 seneyi geçkin Samsung Star kullanıyorum arkadaşlar ama artık bıktım.Ne bi içerik bulabiliyoruz ne düzgün bi firmware.Hareket sensörü var ama lafta daha bi araba yarışı bulamadım aldığımdan beri.Mesaj geliyor hattımı başka telefona takınca farkediyorum.Mp3 dinlerken kasıyor.Menülerde bi efekt yok dümdüz giriyor çıkıyor.Artık bıktım satacam telefonu bidaha da samsung alırsam 2 olsun.Nokia almadıma pişmanım bugüne kadar hep nokia kullandım bikere samsung alayım dedim almaz olaydım.Samsung un verdiği destek 0.5800 a bile kaç tane update yayınlandı.
şimdik doğru düzgün içerik, araba yarışı firmware felan bulamadığımız doğru amma ... msj gelmesinde , mp3 dinlemede felan bi sorun yok açıkçası ... ayrıca ablamın telefonu 5800 ... samsung starda efekt yok ise 5800 da hiç yok diyebilirim5800 hem kaba bi telefon hemde efekt olayı sıfır ... kullanışı da kötü ... takoz gibi telefon en azından star estetik ... ha update felan açısından hakkını yemim symbian işletim sistemine sahip 5800 da bin basar ama 3. ayında ablamın telefonunun tuşarı da bozulmadı değil ben açıkçası 5800 ı da bizzat gördüğümden pişman olmadım star aldığıma ... eh bu paraya bu telefon fazla bile ... bi de operanın yeni sürümü geldi mi giremediğim de site kalmicak
1 seneyi geçkin Samsung Star kullanıyorum arkadaşlar ama artık bıktım.Ne bi içerik bulabiliyoruz ne düzgün bi firmware.Hareket sensörü var ama lafta daha bi araba yarışı bulamadım aldığımdan beri.Mesaj geliyor hattımı başka telefona takınca farkediyorum.Mp3 dinlerken kasıyor.Menülerde bi efekt yok dümdüz giriyor çıkıyor.Artık bıktım satacam telefonu bidaha da samsung alırsam 2 olsun.Nokia almadıma pişmanım bugüne kadar hep nokia kullandım bikere samsung alayım dedim almaz olaydım.Samsung un verdiği destek 0.5800 a bile kaç tane update yayınlandı.
yusufcan sen bu telefonu iPhone mu sandın ki samsung app store gibi bi store açsın
büyük markalar sadece en merakla beklenen telefonlarına özel storelar açar mesela nokianın özel ovi store var bunu hangi telefondan sonra açtı 5800 xm apple iphoneuna açtı samsung açmadı diyonuz da neden buna karşılık bişeyler yapmıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?