samsung star 5233 w güvenlik kodu acil yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
samsung star 5233 w güvenlik kodu acil yardım!!!
öncelkle slm arkadaşlar samsung starı 2. el aldım tuş kilidi yapmayı ve şifre koymayı denedim ama güvenlik kodu orjinal halinde değil galiba yada öyle bir türlü çözemedim yardımcı olabilecek arkdaş var mı nasıl açarız onu ya :ah

Qt@y

Üye
Bildiğim kadarıyla telefona format atınca güvenlik kodu 00000000 haline geliyor(0ların sayısı yanlış olabilir :P). Ama bunu son çare olarak yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca benden daha iyi bilen bir arkadaş format atmayı sana anlatır umarım.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
format atınca samsungların güvenlik kodu 00000000 oluyor yani güvenlik kilidine sonuna kadar 0 yazıyorsun.. format atarsan kodu sıfırlayabilirsin..

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
format nasıl atılır ?

garanti dışı kalır mı

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim verdiğin kodu tuşlar kısmından yazdım ama hiç bişi olmadı ya nasıl yapcam anlatır mısın ?

--------------- Ekleme ---------------

sanmam garanti dışı kalacağını..

*#2767*3855# buda Format Kodu..!!
[/QUOTE]

kardeşim şifreyi yanlış yazmışsın doğrusunu buldum çok saolun tşkler.:bye2:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Format ta garanti dışı kalır cihaz.

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben yazdım oldu sadece arkadaş bir karefalz koymuş başta şimdi takır takır şifre koyuyorum dosyalara kimse giremio :aha:

kepopleyte

Üye
ya arkadaşlar acil yarım samsung corby de güvenlik kodu unuttum ve tel kapandı şimdi açamıyorum kodu istiyo bende bilmiyorum format şifresinide yazamıyorm açık olmadığı için nasıl kırabilirim kodu veya nasıl format atarım ADMiN ve arkadaşlardan yardım Lütfen

Üst Alt