Samsung star(5233)'de kendi resminizi arkaplan yapın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caca alp

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star(5233)'de kendi resminizi arkaplan yapın
:sn:SAMSUNG STAR'INIZA KENDİ RESMİNİZİ ARKAPLAN YAPIN!!!
samsung starımı kullanırken arkaplan konusunda çok sıkıntı çektim.Bilgisayardan arkaplan atabiliyoruz ama kendi resimlerimizi nasıl arkaplan yapacağız??
Bunun için çokca yöntem var fakat bilgisyara fotoğraflarımızı atmadan nasıl kendi arkaplanımızı yaratabiliriz??
Öncelikle kamerayı YAN TUTUP parmağınızla kapatıp siyah bir foto çekin.(ya da ışığa tutup beyaz çekin.iki ana renk olmasını tercih ederim işimizi kolaylaştırıyor)
Bu fotoyu düzenleme kısmına alın(fotolara bakarken altta düzenle çıkıyor)
Ve ekranınızı pilot kalemle çizerek ê ayırın(telefona hiçbir zararı yok ama cd kalemiyle yapmayın pilot kalem kulanın mürekkep emilmez ve ekrana zarar vermez.ayrıca küçük bir nokta koyun ki parmağınıza bulaşıp dağılmasın)
Daha sonra ilk resmi çizip belirlediğiniz sınırları taşmayacak şekilde yerleştirin(bunu için ekle>fotoğraf>seçtiğiniz 1 fotoyu işaretleyin)
ikinci ve üçüncüyü de bu şekilde yapın
en sonunda kaydedin ve oluşturduğunuz bu resmi ayarla>arkplan kısmından ayarlayabilirsiniz
İsterseniz resimlere açı verp yamuklaştırabilirsiniz bu daha farklı bir efekt verir ama arada boşluklar kalır
ÇOOKK UĞRAŞTIRICI DİYEBİLİRSİNİZ VE HAKLISINIZ AMA BEN BUNUN İÇİN ÇOK KAFA YORMUŞTUM ZATEN YÖNTEMİ DE BELEDİYE OTOBÜSÜNDE SIKILIRKEN BULDUM.
EĞER CANINIZ ÇOK SIKILIRSA DENEMEYE DEĞER:bann::vur:aman2:

• Beğen
Tepkiler: crocodile_16

Paranoya

Paranoya

Üye
yaw kardeşim pilot kalemle riskli iş yapacağına programla yap daha iyi değilmi xD

caca alp

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeşim pilot kalemle riskli iş yapacağına programla yap daha iyi değilmi xD
yoo hiç riskli deil.en fazla boya eline bulaşır.ben bunu yaptığımda bilgisayarım tamirdeydi.ööle yaptım.samsung omniası olan arkadaşım da kabloyu kaybedince bu yöntemi uyguladı.biz bi risk göremedik!ya bişey sorucam ben telefonumu şarjı sıfırlanmadan şarj etmiyorum ve sonuna kadar dolup yazı çıkana kadar çekmiyorum.ama telefon şarj olmak bilmiyor.saatlerce bekliyorum ama farkettim k bilgisayardan daha kısa sürde şarj oluyo neden ki??

AnDreyLaurRenTe

AnDreyLaurRenTe

Üye
Bnm telefonum sansung m3510 beat bunun için tema arıyorum bilen warsa siteyi weya dosyaları atabılırmı.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt