Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Star 2 Sizce Güzel Telefonmu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatihcan85
Üye
Konu Sahibi
Samsung Star 2 Sizce Güzel Telefonmu ?
Ya Emin değilim , sizce yanlışmı yaptım 560 TL'ye aldık Alalı 1,5 Ay oldu Evshop'tan aldık Sizce Ürünü Başka Ürünle Değiştirme Şansımız Varmı ?
Amaru Shady
Üye
dayım kardeşime 90 dolara almış. 560 lira fazla değil mi?
Naptın yaaaaa 560 tl verilir mi onaa o fiyata Nokia 603-C6-01-Samsung Galaxy Gio-Wave M-Wave Y-Sony Ericsson Xperia Mini falan alırdın.
fatihcan85
Üye
Konu Sahibi
Lannn Kazıkmı Yedim Ben ! Ulan Sazan gibi atladım tabi o zamanlar ben arayıp sormamıstım hıc telefon arayıp hakkımı arıcam meşgul cıkmazsa Değiştirmeleri Lazımdır dimi ? !
SheFy
Üye
acil degistir eski tel sonucta 300 tl bile zor veririm verdigin parya yazik bence elinden cikar onu
by*cambaz
Üye
vatan computerda 300 tl idi en son
fatihcan85
Üye
Konu Sahibi
Yarın okuldan geldiğim gibi değiştiriyorum Onun yerine O Parayla Ne Alsam Galaxy Gio gidermi android hem oyun oynamayı fotoğraf cekmeyı severm uygunmu sızce ?
Yarın okuldan geldiğim gibi değiştiriyorum Onun yerine O Parayla Ne Alsam Galaxy Gio gidermi android hem oyun oynamayı fotoğraf cekmeyı severm uygunmu sızce ?
Mağazadan alış veriş yapmaya bu yüzden karşıyım. Adamlar taksit ve peşinat almadı için fiyatlara sağlam bindiriyorlar. 3 sene önce 5800 telefona heves ettim. Piyasada 600 650 lira iken mağaza 900 lira etiketle satış yapıyordu. Bu birde 6 aylık taksitli fiyatı. 6 aya %50 fazla kazandıran başka bir sektör görmedim bu yaşıma kadar.
Ayrıca telefonu sıfır aldınız ve kutusunu siz açıp sim kart taktı iseniz ürün ikinci el olmuştur.
Satıcı firma o ürünü almak zorunda kalmaz. Ancak fazla ödediğiniz parayı talep etme hakkınız doğar. Tüketici hakları mahkemesine ve tüketici derneklerine başvurun.
sancaqbey42
Üye
samsung s5263 şyş ama o kadar etmez istersen galaxy y modeline bi bak