Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yükleme yaptığınız dosya isimlerine dikkat edin samsung.rar yerıne abidiggubidik.rar yaparsan linkler daha uzun ömürlü olur...
memmi_gs
Üye
nerden indirecegim bulamadım yardımcı olun lütfen
yilmaz10
Üye
Bunların Dışında Bir Oyun Yada Uygulama Yüklerseniz Ve Baktınız Sanal Klavye var Kaldırmak İsterseniz Sanal Klavyeyi Bakınız .jar yada .jad dosyasını Winrar programı ile açın sonra "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad(not defteri) ile açın... ve bu kodları oranın en altına ekleyın..
Kayıt Edin Ve Telefonunuza Uygulama Veya Oyunu Yeniden Yükleyin Bu işlemleri yaptıktan Sonra Telefona Yüklediğinizde Oyunları Klavyesiz Oynayabileceksiniz...
arkadaşlar "manifest.mf" dosyasını wordpad(not defteri) ile açın.. diyorya ben bunu açamadım öyle bi seçenek göremedim lütfen yardımcı olun kendi kenmdime ugraşıp duruyorum ama bulamadım
smsttn_001
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]tv işime yaradı tesekkür ederim ellerine sağlık [/SIZE][/COLOR]
__10ur__
Üye
eline sağlık kardeş s8000 var çalışırmı bilmiyorum ama çok güzel açıklamışsın herşeyi...
onerim
Üye
Süpersin kardeşim,emeğine sağlık
massivewave
Üye
supersin yanlız bu telefonlara tema yuklenmez demissin ama ben yukledim
kurdishzaza
Üye
saol kardeş emegine sağlık
yasaripek
Üye
Teşekkürler. tam aradığım programlar
nokia oyun
Üye
saol çok işime yaradı ne kadar aradıysam bulamadım bi türlü valla ellerin dert görmesin
gölgee_65
Üye
Samsung s8000 jet için direk mobilden tek tıkla indirebileceğim okey, santrac, tavla gibi oyunlar bulabilir misiniz?
Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler!
SİİRT
Üye
eline kolunu yazına fikrine saglık saolasınn
Mert045
Üye
bluemoon07
Üye
Çok teşekkürler biran önce hepsini yükleyip oynamak istiyorum .Sağolun arkadaslar
yalnız ben oyunları indiremedim.İndireceğim linki bulamadım yani yardımcı olurmusunuz?
wolvi79
Üye
resmen bizi bilgiyle pataklamışsın dostum teşekkür ederim keşke her telefon yada işletim sistemi için bu şekilde detaylı ansiklopedi olsa da bizde aramasak direk markayı yazıp bilgilerinizle dayak yesek
ozakin70
Üye
çok güzel bi paylaşım teşekkrler:')
ptauaghg
Üye
eline saglık hocam
taka78
Üye
harikasınız ama star 2 lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn