Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Coolwhisper

Üye
çok teşekkürler...! :-)

edemce

Üye
yükleme yaptığınız dosya isimlerine dikkat edin samsung.rar yerıne abidiggubidik.rar yaparsan linkler daha uzun ömürlü olur...

memmi_gs

Üye
nerden indirecegim bulamadım yardımcı olun lütfen

yilmaz10

Üye
Bunların Dışında Bir Oyun Yada Uygulama Yüklerseniz Ve Baktınız Sanal Klavye var Kaldırmak İsterseniz Sanal Klavyeyi Bakınız
.jar yada .jad dosyasını Winrar programı ile açın sonra "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad(not defteri) ile açın... ve bu kodları oranın en altına ekleyın..

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false

ReverseSoftkeys: true

UseNativeCommands: false

LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320

LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

Kayıt Edin Ve Telefonunuza Uygulama Veya Oyunu Yeniden Yükleyin
Bu işlemleri yaptıktan Sonra Telefona Yüklediğinizde Oyunları Klavyesiz Oynayabileceksiniz...

arkadaşlar "manifest.mf" dosyasını wordpad(not defteri) ile açın.. diyorya ben bunu açamadım öyle bi seçenek göremedim lütfen yardımcı olun kendi kenmdime ugraşıp duruyorum ama bulamadım :(

smsttn_001

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]tv işime yaradı tesekkür ederim ellerine sağlık :D[/SIZE][/COLOR]

__10ur__

Üye
eline sağlık kardeş s8000 var çalışırmı bilmiyorum ama çok güzel açıklamışsın herşeyi...

onerim

Üye
Süpersin kardeşim,emeğine sağlık

massivewave

Üye
supersin :D yanlız bu telefonlara tema yuklenmez demissin ama ben yukledim :D

kurdishzaza

Üye
saol kardeş emegine sağlık :)

yasaripek

Üye
Teşekkürler. tam aradığım programlar

nokia oyun

Üye
saol çok işime yaradı ne kadar aradıysam bulamadım bi türlü valla ellerin dert görmesin

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Samsung s8000 jet için direk mobilden tek tıkla indirebileceğim okey, santrac, tavla gibi oyunlar bulabilir misiniz?
Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler!

SİİRT

SİİRT

Üye
eline kolunu yazına fikrine saglık saolasınn:op: :d:

Mert045

Mert045

Üye
:tşk:

bluemoon07

Üye
Çok teşekkürler biran önce hepsini yükleyip oynamak istiyorum .Sağolun arkadaslar

----------Eklendi @ 13:05:59 ---------- Yazıldı @ 13:01:24 ----------

yalnız ben oyunları indiremedim.İndireceğim linki bulamadım yani:( yardımcı olurmusunuz?:(

wolvi79

Üye
resmen bizi bilgiyle pataklamışsın :) dostum teşekkür ederim keşke her telefon yada işletim sistemi için bu şekilde detaylı ansiklopedi olsa da bizde aramasak direk markayı yazıp bilgilerinizle dayak yesek :)

ozakin70

ozakin70

Üye
çok güzel bi paylaşım teşekkrler:')

ptauaghg

Üye
eline saglık hocam

taka78

Üye
harikasınız ama star 2 lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

karta06

Üye
eline sağlık , eyv kardeşim inşallah m8800de açar :)

Üst Alt