Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung oldukça kaliteli cep telefonları üretiyor.
bjkbilal
Üye
oyunları kurmak için tıklıyorum içerik imzalı değil diye yazı çıkıyor devam deyince telefon reset atıyor bunu nasıl çözebilirim . hiçbişey yüklenmiyor:S
ugurkece
Üye
eline sağlık
kasınasalak
Üye
garantiden çıkarır mı peki
xxhasanxx634
Üye
arkadaşlar her cep telefonu için oyun,program,müzik,video buyurun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EREN.KAYGUSUZ
Üye
bende star var
kostak
Üye
Ellerine Sağlık kardesım su an o kadar mutluyumkı bu telefon deli ettı benı bu ayarları bayadır arıodum ama sayende yardımıyla olusturdunuz şeyler cok guzel emegıne saglık
15097
Üye
pek açık değil bazı bilgiler
duykan
Üye
Arkadaşlar, oyunlar menüsü içindeki java uygulamayı çalıştıracak -mesela opera- ana ekrana widget yapılabiliyor mu?
yani ana ekranda tıklasan opera çalışır mı? jet için konuşuyorum...
olkhkhk
Üye
c-3510 genoa var sorun olmaz değilmi
fredomxll
Üye
kardeşim deniyorum bu kadar uraşmışın olmasada olur allah razı olsuuun
Arkadaşlar, oyunlar menüsü içindeki java uygulamayı çalıştıracak -mesela opera- ana ekrana widget yapılabiliyor mu?
yani ana ekranda tıklasan opera çalışır mı? jet için konuşuyorum...
allah senden razi olsun kardes senin sayende youtube vidolarini izleyemiyodum artik izleyebiliyorum cok saol
cco
Üye
arkadaşlar corby keeg die bir rus sitesi var yalnız indirmesi biraz zor biraz uğraşın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
böle bir yazı çıkıyo ona tıklayınca yeni bir sayfa çıkıyor aynı yazıya birdaha tıklayın indiriyor yalnız rus sitesi dikkatli olun ama sitede herşey var