Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

cco

Üye
teşekkür ederim

----------Eklendi @ 09:31:04 ---------- Yazıldı @ 09:26:51 ----------

aaa ama kabul etmiyor eğer yapabilirsen resimli yapabilir misin

yykt

Üye
Çok teşekkürler! Bende LG ks660 var 240x400 ekran çözünürlüğü. Oyun çözünürlüğünü değiştirirken orjinal çözünürlük ve istenen çözünürlük değerlerini verebilirmisin yoksa sadece istenene 400 yazmamız yeterli mi? BVirde sanal klavye kaldırma işe yaradı çok teşekkürler! Sinir ediyodu beni...

serkes73

Üye
kardeş çok sağol emeğine sağlık
bi sorum olucak bu ıphone unclock kilit açma şeklini telefona nasıl uygulayabilirm ? yani basıp beklemek yerine sürükleyerek tuş kilidini açabilrmiyim ??? cevabnı bekliyorum

----------Eklendi @ 03:55:05 ---------- Yazıldı @ 03:52:16 ----------

bu arada telefonum corby wifi

gittigider

Üye
iyi çalışma teşekkürler

asfenerli

asfenerli

Üye
Benim samsung B3410 marka telefonum var bunlardan hangileri uyuyor benim telefonum için acaba?

254233

Üye
Kardeşim bu E posta şeyi fala varya paralımı acaba??

lavinia10

lavinia10

Üye
emeğe saygııı

DonVitoo

Üye
Her türlü aksesuar kılıf sd card ekran koruyucu, batarya kablo , şarz vsvs. birçok şeyi bulabileceginiz çin siteleri var uygun güzel. 15 gün içerisinde kargo ücretsiz geliyor.
1 dolara bile ürün satın alabilirsiniz kargo ücretsiz size teslim ediliyor. Bu konu da aşagıdaki linkte siteleri görebilirisiniz.

Bu sitede alışveris sitelerinin karşılaştırılmasınıda bulabilrisiniz.

İyi alışverişler

kamilgulle

Üye
emeğine sağlık kardeş kolay gele iyi çalışmalar

Mc - YaKup

Mc - YaKup

Üye
ya kardeş programları ayrı link te versen olmazmı sana zahmet benim net çok yavaş kurbanın olam bi el at.

----------Eklendi @ 21:38:11 ---------- Yazıldı @ 21:36:34 ----------

ya kardeş programları ayrı link te versen olmazmı sana zahmet benim net çok yavaş kurbanın olam bi el at.

:) ..

SNSamet

Üye
Bende corby pro var bununla alakalı olan birkac linki bnle paylasabilirmisin.simdidn teşekkürler...

enesarda61

Üye
abi saol da internet kotalı yha ama yinede indiriom yedi bni ttnet :P

metindurmaz70

Üye
çalışmaların için teşekkür ederim. Java tabanlı program yüklemek için (Jet S8000) yaptığın açıklamaları uyguladım ancak sonuç alamadım. Başka bir yolu varmıdır bilmiyorum. Yardımcı olabilirsen sevinirim.

Mc - YaKup

Mc - YaKup

Üye
emeğine sağlık oyunlar güzel :D

sMonTe-

Üye
Arkadaşlar lütfden .. Benim ki monte indirdim telefonda hangi dosyayı açarsam açayım dosya türü desteklenmiyor diyor .. :(

Gunes59

Üye
Çok teşekkür ederim hocam sağolasın.

ccango12

ccango12

Üye
saol harbi klavyeyi kaldırmak çook işime yaradı çok teşekkür ederim eline sağlık

ilaseta

Üye
b5310 modem olarak nasıl kullanırım

tarık.ozil

Üye
gercekten cok yararlı sağolasın

Troll_Face

Troll_Face

Üye
*#6984125*# arıyorum biraz bekliyorum yanıt yok diyor

Üst Alt