Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

By_PoeT

Üye
Tek kelime ile süpersin kardeşim.Ellerin dert görmesin bunca emek edip yapmışsın.

ayselll_97

Üye
cokcokcok tesekkleeer (:

hlsng

Üye
wallpaperlar ı nasıl 3 parçaya ayırıp 3 tane masaüstü yapabilirim telefonuma(monte)

charlo

Üye
dostum baya emek vermıssın. tesekkurler :)

TheHoc

TheHoc

Üye
java adapter for mobile 2.2 yi nasıl kullanıcağımızı da yazsaydın iyi olurdu hiçbir sitede bulamadm...:hmmm

bayram91

Üye
cok saol emeğni sağlık indirip deniyorum ins becerrim :D

nuribeybey

Üye
hocam çok iyi bir çalışma tebrik ederim seni.her zaman böyle paylaşımcı olman dileğimle...

--------------- Ekleme ---------------

OYUNLARI KURDUM ÇALIŞIYOR HOCAM TEŞŞEKÜRLER TEKRARDAN:oke:

mığto1

mığto1

Üye
nerden indiriliyorlar

linkte sorun var indirmekle hiç alakası yok

paylaşım sahibi ya da başka arkadaşlar nasıl indirdiniz

*aKis*

*aKis*

Üye
Yukarıda verilen uygulama ayarlarında bir geri dönüşüm yada iptal etme gibi bir şey varmı acaba? Denemeye korkuyorum açıkçası. Aksi halde garanti dışı kalırız :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
silebiliyosun ne garantisi saçmalama

ve link çalısıyor

fareking

Üye
çok harika paylaşım yav

byhasank20

Üye
çok teşekkürler

berkay_zm

berkay_zm

Üye
youtubedan en fazla videonun en fazla 1.15 dakksnı izleyblyrm nedne ?

joeblack17

Üye
güzel paylaşım, eline sağlık..

jette direk hafıza kartına attım kart okuyucula, dosya türü desteklenmiyor diye hata verdi yok mu bunun bi çözümü arkadaşlar?

*aKis*

*aKis*

Üye
silebiliyosun ne garantisi saçmalama

ve link çalısıyor

Bu cevap bana ise; Kodları telefona uyguladıktan sonra nasıl siliniyor yada iptal oluyor? Bunu belirtmemişsiniz...
Garanti konusunda da saçmalamıyorum!! Samsung destekte ki yetkili kişi telefona farklı uygulamalar yüklediğimde arızalanırsa eğer garanti kapsamı dışında kalıcağımı söylemişti..

Zloy Volk

Zloy Volk

Üye
Ellerinize sağlık ama link' e tıklıyorum site açılmıyor

zamanısss

Üye
çok saol kardeşim emeğine sağlık paylaşımın çok işime yaradı:)))

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Bu cevap bana ise; Kodları telefona uyguladıktan sonra nasıl siliniyor yada iptal oluyor? Bunu belirtmemişsiniz...
Garanti konusunda da saçmalamıyorum!! Samsung destekte ki yetkili kişi telefona farklı uygulamalar yüklediğimde arızalanırsa eğer garanti kapsamı dışında kalıcağımı söylemişti..

telefonum 4 kere bozuldu... firmware değiştirdim.. sistemiyle oynadım ramını yaktım.. garanti asla devre dısı kalmaz.. telefonu parçalara ayırmadıgın surece..

orda bir kod yok.. o kodlar telefonun orjinal sitesindeki forumlardan alınmıs kodlar.. zaten telefonu resleyince kodlar orjinaline dönüyor fabrika ayarlarına döndüğünde..

ve oyun uygulama hayatında kullanmadıysan bunlarıda sormazsın oyun uygulama yüklediğinde oyunlar ve uygulamalar kısmına gelir ordanda silebiliyorsun zaten OYUNUN GARANTİYLE NE İLGİSİ VAR NE KADAR CAHİLSİNİZ

sistemetik sorunlar ve değişiklikler garantiyi devre dısı bırakmaz güvenmiyorsan yapma kimse sana yap demedı burda 80 bin kişi okudu bu yazıyı ve yaptı bunları soran ilk kişisin.. anlamıssındır umarım artık soru sormazsan sevinirim

muhittinimm

Üye
[ı]emege saygı teşekürler cok sagol senin gibi duyarlı insanlara da teşekürler[/ı]

SalihEmrre

Üye
valla harika bir çalışma, emeğine sağlık

Üst Alt