Bu cevap bana ise; Kodları telefona uyguladıktan sonra nasıl siliniyor yada iptal oluyor? Bunu belirtmemişsiniz...
Garanti konusunda da saçmalamıyorum!! Samsung destekte ki yetkili kişi telefona farklı uygulamalar yüklediğimde arızalanırsa eğer garanti kapsamı dışında kalıcağımı söylemişti..
telefonum 4 kere bozuldu... firmware değiştirdim.. sistemiyle oynadım ramını yaktım.. garanti asla devre dısı kalmaz.. telefonu parçalara ayırmadıgın surece..
orda bir kod yok.. o kodlar telefonun orjinal sitesindeki forumlardan alınmıs kodlar.. zaten telefonu resleyince kodlar orjinaline dönüyor fabrika ayarlarına döndüğünde..
ve oyun uygulama hayatında kullanmadıysan bunlarıda sormazsın oyun uygulama yüklediğinde oyunlar ve uygulamalar kısmına gelir ordanda silebiliyorsun zaten OYUNUN GARANTİYLE NE İLGİSİ VAR NE KADAR CAHİLSİNİZ
sistemetik sorunlar ve değişiklikler garantiyi devre dısı bırakmaz güvenmiyorsan yapma kimse sana yap demedı burda 80 bin kişi okudu bu yazıyı ve yaptı bunları soran ilk kişisin.. anlamıssındır umarım artık soru sormazsan sevinirim